Imi vreau inspiratia inapoi!!!

                   Sa gasesc tot felul de scuze pentru faptul ca nu am mai scris de mult pe blog? Ar fi chiar banal si nici mie nu-mi plac oamenii care tot timpul au scuzele la ei indiferent de ce le-ai reprosa.
                   Tot ceea ce pot spune este ca in ciuda vorbelor altor bloggeri, care spun inspiratia iti vine de la orice te inconjoara. Ei bine pentru mine nu a fost asa. Ori mi-a fugit creierul in vacanta ori nu ma-nconjoara nimic :))). Dar de azi am de gand sa ma pun pe treaba, pana la urma doar asa pot scapa de tot stres si uita de griji.
                   Au trecut si sarbatorile din pacate, acum din nou astept Ajunul Craciunului :). Sper ca v-ati petrecut frumos. Eu tin sa va spun ca de Revelion la ora 2 eram la somn, din pacate asa e cu copil..nu prea poti sa mergi sa te petreci dar asta nu o zic cu parere de rau. Nu au intrat Revelioanele in sac :))
                   Mi-am inceput anul bine insa in primele 3-4 zile am fost deprimata si ingandurata, nu stiu nici eu exact de ce, poate frica sa nu fie un an mai rau ca cel trecut. Dar am speranta ca va fi mai bun si mai prosper si la fel vi-l doresc si voua.
                   Gandurile scurte mi le-am insiruit aici, de acum o sa ma gandesc la articole mult mai interesante pentru voi.
 
                  VA PUP :* Si va urez un an plin de bucurii, sanatate si iubire!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.