Daunatori la firma? DDD are solutia!

       O zi obisnuita la lucru, imi faceam treaba la birou preocupata de atata munca.
       Intre timp mai luam cate o gura de cafea fara insa a ma uita exact la cana cu cafea, o data pusa mana pe cana simt ceva pe mana ce ma “gadila”. Nu va spun ca am sarit pana in tavan si mi-as fi dorit sa raman acolo.Am chemat repede femeia de servici sa controleze tot biroul in speranata ca nu va mai gasi si alte “uratenii”. Cauta saraca de ea parca cu frica pe sub birou, pe sub mocheta si prin toate colturile. In acelasi timp imi treceau toate prin cap…doar o firma deratizare ma mai putea salva, aveam nevoie de dezinsectiedezinfectie si tot ceea ce stiau cei de la DDD sa faca mai bine si mai profi.

Nu degeaba aveam contract cu cei mai buni, pentru aceste intamplari neprevizibile, cei de la DDD facand intotdeauna treaba ca la carte.

       Bineinteles ca mai erau, parca imi invadase biroul intentionat cu gandul sa-mi ocupe locul. 

       Nu am mai putut pasi inauntru, eram ingrozita si scarbita, aveam impresia ca tot ceea ce simt pe mine e defapt un gandac scarbos. Vai ca si acum sunt inca ingrozita.
       Dar ma bucur ca compania DDD a fost foarte pompta, ajungand la mine in cateva minute si rezolvand problema foarte repede.
       Stiti ca am facut si o deratizare, asa ca sa fiu sigura ca nu am si alt gen de musafir nepoftit.
       Puteti si voi sa ii chemati cu incredere desi sincer sper sa nu fie nevoie. Inainte de asta puteti chiar sa faceti o evaluare gratuita la ei pe site, care arata astfel

     
       
       Ingrozitoare intamplare si cateva zile dupa ma uitam de 3 ori inainte sa pun mana pe ceva, dar bineinteles ca nu am mai dat peste nici o insecta. Le urasc!!!

     

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *