Tehnologia…un stil de viata

              Nu tu smartphone (sau spartfone- cum vazusem scris intr-o zi pe facebook de catre cineva :))), nu aveam laptop, nici calculator. Nu pentru ca nu ma pricepeam la ele, ca am avut in trecut ci pentru simplu fapt ca nu am nevoie, pot trai si fara ele.
              Pana cand intr-o zi intra sotul pe usa (pe atunci iubit) si imi aduce un laptop (in capul meu era doar: acum trebuie sa umblu sa fac contract la internet). Nu-i vedeam rostul dar m-am bucurat, nu puteam sa fac nazuri cand el saracutul era atat de incantat.
              A doua am dat fuga la firma de cablu pentru a incheia contractul de internet. A durat cateva zile pana au venit, insa din partea mea nu era graba.
              Odata ajunsi, internetul instalat, nu am facut decat sa-mi verific e-mail-ul si facebook-ul pe care nu mai intrasem de mult. Dar de pe facebook am ajuns la jocuri…..mica dependenta de jocuri. Cresteam animale la ferma virtuala…:))) greu ma mai deslipeam de el. Am inceput incet incet sa reiau legaturile cu prietenii vechi. Tehnologia imi invadase viata fara sa ma intrebe nimic inainte.
           Au fost zile de chin , cand imi facusem propiul blog, anul trecut in martie si laptopul mi se stricase. Sotul imi tot spunea ca nu ma poate vedea atat de deprimata, pentru ca eram deprimata fara laptop, suparata chiar. Insa decizia de a-mi lua altul nou a venit imediat iar de atunci, tehnologia pur si simplu e un stil de viata pentru mine.
           De curand am castigat un smartphone nu foarte performat (inca am iphone-ul pe lista de dorinte :D) dar imi fac treaba cu el. Nu cred ca exista zi sa nu intru cel putin o data sa-mi verific posta sau notificarile.
            “Despartire” de tehnologie….nici vorba. Poate daca merg undeva in vacanta si nu am semnal, atunci ar fi o mica despartire 🙂
           

Comments

comments

2 thoughts on “Tehnologia…un stil de viata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *