Noul an cu reduceri la T!NAR

                Au trecut si sarbatorile, dupa cum stim primele 3 luni din an sunt “moarte” si anume banii sunt mai putini si de aceea daca avem nevoie de ceva cautam intai peste tot, pentru a profita de posibilele reduceri.
                 Iarna inca nu a trecut de tot si nevoie de una alta inca mai avem, eu cel putin mai ma. Insa spre incantarea mea la magazinul T!NAR reducerile mari sunt in floare :). Am gasit reduceri haine iarna, printre care minunatele rochite ce se asotreaza foarte bine la cizmulitesi pantofi, frumoase si in trent

                 Insa pe langa reducerile la haine au si reduceri botine si reduceri ghete. Nimic mai frumos sa ai de unde alege atatea produse frumoase. E greu sa te decizi la o singura pereche tocmai de aceea am ales mai multe favorite. Primele cizmulite tip ugg le-as purta la o pereche de colanti probabil de piele sau cu piele pe ei, a doua mi se pare perfecta pentru zilele de zapada la munte, le vad foarte calduroase cu un aspect frumos si fin. Adidasii imi place sa-i asortez la o pereche de blugi sau o pereche de colanti tocmai de aceea am deja o pereche pe negru. 
                 
                         Probabil in cativa ani o sa am posibilitatea de a avea propiul meu dressing plin cu haine si incaltari, cred ca e visul la care viseaza orice femeie. Si atunci nu o sa mai stau sa ma decid sa aleg doar un produs din ceea ce-mi place ci mai degraba le-as cumpara direct pe toate 🙂
                        Acum dupa atata delectare de produse frumose si la reducere, nu pot decat sa sper ca am venit cu o informatie valoroasa pentru voi cele ca aveati nevoie de articole bune si ieftine.
                       Spor la cumparaturi!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *