evoMAG din nou in casa noastra

                Mi-am adus aminte azi cat de trista am fost atunci cand primul laptop mi s-a stricat. Am fost tare suparata. Acum stau si ma uit la laptopul nou care nu are nici un an si pe care il tot aman si ii tot promit ca-i cumpar un cooler pentru laptop. Ma gandeam ca ar fi bine sa nu mai aman achizitionarea lui, pentru ca altfel o sa regret mult atunci cand mi se va strica, mai ales ca toata ziua sta aprins.

                Nu sunt un mare expert in ale tehnologiei dar stiu anumite lucruri si eu. Insa pentru a nu-mi “imbatrani” laptopul prea mult m-am gandit la achizitionarea unei tablete Samsung pe evomag.ro, in primul rand pentru ca-mi plac ca si aspect si imi pot face treaba si cu ele mai ales cand plec de acasa. Astfel saracutul laptop s-ar odihni si el mai  mult. 
               Dar credeti ca scap sa-mi cumpar doar mie toate astea? Ei bineinteles ca nu, sotul meu nu e pasionat de tehnologie tocmai de aceea si contul de facebook pe care il are e facut tot de mine :)). Insa s-ar bucura tare daca i-as cumpara niste boxe auto nu pentru ca ar fi obsedat de masina ci pentru ca vrea ce-i mai bun pentru ea 
            Si uite asa o sa fim amandoi multumiti de achizitiile noastre :D.  
            Toate produsele de mai sus le-am gasit pe evoMAG.ro la un pret mai mult ca mic. un site de unde facem cumparaturi frecvent atunci cand vrem ceva ce tine de tehnologie. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.