Se fac 6 ani…pdc

            Ehei azi maine am 6 ani de cand mi-am luat permisul. Doar eu stiu cat de mult mi l-am dorit si cat am tras sa invat. Scoala de soferi pentru mine a fost simpla pentru ca mai condusesem inainte ocazional, iar teoria o stiam deja de la baietii din gasca. Dar cu tot cu astea emotiile nu aveau cum sa nu fie prezente.
             Gandul ca o sa am permis de conducere imi dadea impresia ca o sa fiu regina soselelor 🙂 iar asta era motivul pentru care invatam zi si noapte. Sincer nu-mi aduc aminte exact punctele de la sala dar in orice caz au fost peste 22. Eram in culmea extazului pana la momentul cand a trebuit sa dau si conducerea la oras. M-am urcat frumos in masina am reglat scaunul (chiar daca era reglat deja), am reglat oglinzile si mi-am pus centura. Imi tremura piciorul pe ambreiaj de abea reuseam sa-l stapanesc, de parca nu era al meu. In cap imi sunau doar vorbele lui tata “imagineaza-ti ca nu e in masina!!!!”, de unde sa-mi pot imagina asa ceva, ERA acolo in dreapta mea si fara sa vreau il vedeam cu coada ochiului.
             Final de traseu, parcare cu spatele, mersul cu spatele….FELICITARI domnisoara esti admisa (eram domnisoara pe atunci 🙂 ). Ceva de nedescris, mi-a luat ceva saptamani sa ma obisnuiesc cu idea.
             Cand am dat eu examenul, inca se mai dadea examenul pe foi, tin minte ca am citit si facut chestionarele din cartea de legislatie de cinci ori, am “tocit-o” ca sa nu dau gres. Insa acum e mult mai simplu, sotul meu a invatat la laptop, a facut chestionare online, mult mai simplu. Iti arata exact unde gresesti (nu mai cauti tu in carte raspusurile corecte si nu mai umpli foi ca sa inveti). Poate daca era nevoit sa invete ca mine , la ce nerabdator e, sigur nu il avea nici acum. Pentru el chestionarele online au fost drumul sigur catre permis, iar asta s-a si dovedit atunci cand l-a luat.
              Acum sunt “regina” soselelor dintr-un Opel Vectra :)) (prima mea masina a fost cu Polo mai vechiut) , de care sunt mandra, recunosc ca mi-ar sta mai bine intr-un Audi A3 sau Mercedes S Class ca oricaruia din noi. Dar ma multumesc cu ce am si de faptul ca pana acum nu am avut nici un accident.
               Iar voi cei care inca nu aveti carnet, incepeti a invata prin chestionarele online, sigur o sa ne intalnim la drum.

                                                                                                      Va pup

Comments

comments

12 thoughts on “Se fac 6 ani…pdc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *