Biroul pus la punct

                  Sa va zic cum mi-am organizat anul trecut biroul? Ei bine dezastru! Nu pentru ca nu as fi ordonata, dar atunci cand vrei toate nebuniile de pixuri in toate culorile si tot felul de caiete si caietele. Stickere lipite peste tot cu fel si fel de notite…o nebunie. Parca si dupa o curatenie zdravana tot era harababura.
                  Anul acesta m-am decis cum o sa ma organizez. Exact 3 pixuri o sa-mi cumpar, acest pix 4 in 1 cu touchsreen

Care are rol de lanterna Led, indicator laser pentru prezentari, il pot folosi pana si la ecranele tactile cum e si telefonul meu si cel mai important scriu cu el. Si doua simple de rezerva, atat cred ca e suficient, poate asa nu mai umplu borcanelul de instumente de scris cu toate felurile de pixuri pe care nici macar nu le folosesc.
                   Apoi ca sa scap de tot calvarul caietelor si carnetelelor din care frecvent rup foile, o sa-mi cumpar doua topuri de hartie a cate 500 de de coli, A4/80 g/mp. Foarte buna si pentru imprimanta si fax.
                  Si ca sa reusesc sa fiu mai ordonata, toate “notificarile” pe care pana acum mi le notam pe tot felul de stickere imprastiate pe tot biroul am sa le salvez pe telefon. Iar pentru a avea ordine pana la capat am sa-mi cumpar un cabinet pentru dosare suspendate pentru a le sti pe toate in acelasi loc.
Cabinetul este alb si se asorteaza cu biroul, iar inchiderea la el este centralizata, astfel toate actele fiind in siguranta.
                   Acum dupa ce mi-am imaginat tot biroul pus la punct sa va spun si de unde am ales produsele: de la primul magazin online cu produse pentru birou din Romania, Depozitul De Papetarie cu 15 ani de experienta.

Comments

comments

4 thoughts on “Biroul pus la punct

  1. Si eu am biroul plin de pixuri, multe dintre ele nici macar nu mai scriu, dar tot le pastrez:)) Cred ca ar trebui sa-mi cumpar un pix din acesta multifunctional si sa renunt la restul. Multumesc pentru idee!

    • tocmai boala asta o aveam si eu, decat sa ma duc sa-l arunc ca nu mai scrie mai bine il lasam acolo si nu stiu cum se facea ca tot pe el il nimeream cand vroiam sa scriu ceva :)). cu multa placere! e chiar practic pixul multifunctional, eu imi fac semne cu colegii prin laser :))

  2. all.florentin says:

    :)) stai sa vezi la mine ce harababura e…zic e o dezordine ordonata!
    Dar, am si-o scuza…n-am timp:)
    o seara minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.