Flori si aranjamente

             Ce femeie nu iubeste florile? Nu cred ca exista una sa nu le iubeasca. Eu le iubesc cel mai mult pe cele la buchet frumos aranjate. Azi am dat cu ochiul dupa un buchet nasa, pentru ca probabil la anu o sa fiu una din ele. Asa doar sa ma inspir, sa am idee cum ar trebui sa arate….

          Inca nu am idee de tema si culoare nuntii ca sa stiu ce flori voi avea, insa sunt sigura ca o sa-l pastrez mult si bine, pana se usca de tot. Cand vine vorba de flori sunt pretentioasa si imi plac aranjamentele simple si cu gust, nu mi-as imagina un buchet prea incarcat cu o multitudine de culori si modele de flori.
          Iubesc insa sa admir plante apartament, spun admir…pentru ca nu e de mine sa le tin in casa…uit sa le ud, nu stiu cand trebuie sa le schimb pamantul …. in schimb imi place sa le admir. Mare pasionata de flori este mama mea care ar vrea sa aiba cat mai multe si nu s-ar satura niciodata.
            Acum doi ani si ceva am avut botezul lui Mario, ce-i sincer nu ma pricepeam eu la aranjamente florale atunci si tocmai de aceea am lasat totul pe seama restaurantului. Insa azi am descoperit pe FLORI DE LUX, aranjamente florale absolut superbe, in forma de animale, cum ar fi acesti ursuleti superbi, care ar fi stat bine pe masa nasilor si a parintilor
              Insa nu-i nimic, la al doilea copil o sa tin minte aceste aranjamente superbe, poate pana atunci va inspir si pe voi :).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *