Prima misiune: genti si sacouri

              Un nou loc de munca… un loc de munca unde ai responsabilitatea pe umeri. Iar cum la inceput de an ne-am propus sa schimbam gentile de lucru la postarite si sacourile, am fost eu cea reponsabila de achizitonarea de genti. Mi-am zis ca nu e greu, adun pareri si preferinte de la toate colegele si ma apuc de cautat prin mall. Credeti ca am avut noroc? Ei bine nu am gasit nicaieri genti de calitate incapatoare si rezistente intr-un numar mai mare. Am insistat si la magazinele din oras insa fara rezultat. Mi-am zis ca la croitorie dureaza prea mult si nici nu cunosteam una care sa faca genti. Mi s-a parut o mai mare bataie de cap. Asa ca mi-am zis sa caut pe site-urile de genti online, a durat ceva pana am gasit ceea ce doream, insa cautarea a fost cu succes. Genti exact modelul ce il doream, de o calitate superioara si la un pret bun. Surpriza a fost si mai mare cand am vazut ca mi-au respectat si dorinta in privinta culorilor. Scapasem usor si rapid, fara a pune firma la prea multa cheltuiala.
              Curierul ajunsese deja a doua zi dimineata. Odata impartite gentile la colege, au venit si impresiile, spre bucuria mea toate au fost incantate. Pana si mie mi-au placut atat de mult incat mi-am cumparat si eu una pentru zilele in care trebuie sa car acte de colo-colo.
               Aventura nu se terminase aici, mai trebuia sa gasesc si sacouri dama pentru ca in final si aceasta sarcina imi revenise tot mie. Dar de data aceasta totul fusese mai simplu. Notarea de marimi …iar magazinul a fost acelasi. Multumesc Wardrobe B, pentru ca aici am gasit ceea ce-mi trebuia , de la genti la imbracaminte online.
              Satisfactia a fost mare pentru mine la prima “misiune” indeplinita cu succes. Vorba aia : am impacat si capra si varza ,  pe deasura multumirea venind cu laude.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *