Uite asa vin banii inapoi

                        In ziua de azi cand toata lumea se chinuie sa puna la saltea si nu reuseste nici cum. Cand auzi de cashback, adica de faptul ca poti primi bani inapoi la fiecare cumparatura, te bucuri la orice suma. Azi va povestesc despre conceptul ADUNA.ro. 
                       Un site platit de magazinele online partenere ce a hotarat ca din comisionul lor sa imparta si cu noi. Astfel la fiecare cumparatura facuta de pe site-ul ADUNA.ro  prin magazinele partenere putem primi inapoi si pana la 20% din suma in functie de cumparaturi. Puteti gasi magazine partenere precum 
Si multe altele printre care si magazine internationale. Inscrierea si utilizarea contului este gratuita. Puteti sa castigati bani prin recomandare, adica pe intelesul tuturor poti invita toti prietenii si cunostintele sa faca cumparaturi online prin intermediul site-ului ADUNA.ro cu ajutorului link-ului de recomandare pe care il detii si este unic. Vei primi 5% pe viata din venitul generat de prieteni recomandati. 
            Iar daca va grabiti sa va faceti cont pana in data de 3 februarie 2014 ve-ti primi bonus 10 lei in cont.
             Foarte important este si faptul ca preturile magazinelor partenere nu sunt mai mari doar pentru ca faceti cumparaturile prin intermediul ADUNA.ro
            Daca erati obisnuiti sa fiti platiti online o data pe luna, atunci trebuie sa stiti ca ADUNA.ro face plati in fiecare week-end in contul bancar sau in contul PayPal in functie de preferinte in urma cererii de retragere depusa in fiecare joi a saptamanii.
            Un sfat la fel de important este : atunci cand vrei sa faci cumparaturi de doua ori , dupa prima comanda te deloghezi si de loghezi din nou ca sa fi sigur ca ti se inregistreaza al doilea cashback.
            Pe mine ma incanta ideea si tocmai de aceea mi-am si facut cont, pentru a castiga un ban in plus.
            Asa ca profitati si voi si inscrieti-va AICI cat mai repede pentru a beneficia de bonusul in valoare de 10 lei!
                                                           Spor la cumparaturi!!!

Comments

comments

2 thoughts on “Uite asa vin banii inapoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *