Orice ceas are nevoie de un “doctor”

      La fel ca “reparatiile de pantofi” care nu au diparut niciodata si nici nu o sa dispara sunt si “reparatiile de ceasuri” . Ceasornicarie Bucuresti va ajuta atunci cand vreti sa schimbati o curea sau sa o scurtati, sau aveti defectiuni mai complicate ale ceasului pe care doriti sa le remediati fara a fi nevoit sa nu mai purati ceasul sau sa il aruncati. D-nul Mircea, unul dintre cel mai bun ceasornicar cu o experienta de peste 30 de ani este “doctorul” ceasurilor, avand foarte multa rabdare, pasiune si precizie.
 

       Iar daca tot veni vorba de ceasuri de ce sa nu admiram cateva dintre ele. Recunosc ca imi plac ceasurile barbatesti mai mult ca cele de dama, tocmai de aceea am unul de dama model barbatesc :D. Printre zecile de modele de unde mi-a fost greu sa aleg, am ales trei pe placul meu insa pentru mai multe modele click aici.
      Primul ales e chiar modelul facut cadou sotului meu de Craciun, de care se bucura foarte mult si il poarta foarte des 
       Insa m-au atras si acestea doua care mi se pare frumoase.

            Dar printre ceasurile de mana imi plac si cele de perete si de care nu pot sa ma lipsesc, tocmai de aceea le am in fiecare camera pana si in dormitor. Recunosc ca ma uit foarte des la ceas, cand ne trezim , cand il culc pe Mario, cand se trezeste,….si tot asa.  Eu am ales unul simplu pentru sufragerie, pentru mai multe modele vezi produsele.
         Se zice chiar ca ai un somn mult mai odihnitor daca pe fundal se aude acel tic-tac ce are rolul de a echilibra energiile in casa si reuseste sa te linisteasca pe interior. Personal dorm bine pe “muzica” ceasului insa cunosc persoane care sunt deranjate de acest sunet si nu se pot odihni deloc. 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *