Haine barbati

             Cum nu am prea vorbit despre barbati azi consider ca e randul lor. Sunt sigura ca si ei se confrunta cu shopping-ul atunci cand au nevoie de imbracaminte. Ma gandesc ca si ei sunt pretentiosi ca noi, cel putin sotul meu este unul dintre cei pretentiosi care nu-si gasesc asa usor ceea ce-si doreste iar de mult ori ce-mi place mie si mi se pare superb el ii gaseste un defect sau un mic detaliu ce nu-i place. Tocmai de aceea rar ma risc sa-i fac cadouri in haine de frica sa nu clachez.
              Unul dintre magazinele mele preferate de unde am cumparat des haine si incaltaminte este T1NAR. Azi cand navigam pentru cautarea de haine barbati ieftine pentru a ma inspira in cadoul de Ziua Indagostitilor am gasit hanorace barbati tare frumoase si simple asa cum i-ar place lui, am ales doar unul pentru ca stiu sigur ca i-ar placea

               Insa am decis sa-i cumpar si 2-3 tricouri barbati ca tot se apropie vremea calda. In tricouri nu am prea dat gres si nici nu cred ca o s-o fac. Probabil o sa va intrebati de ce cumpar atatea tricouri o data pentru un cadou, ei bine o fac pentru ca la T1NAR sunt reduceri. Am ales 3 modele de are sunt incantata 
                   Cu doar 47,60 lei pentru un tricou am reusit sa scap de stresul cadoului iar acum astept sa-i vad impresia de pe fata. Niciodata nu mi-a spus ca nu ii place ce i-am cumparat dar intotdeauna am reusit sa-l citesc pe fata expresia si mi-am dat seama cand am clacat. 
                   Sunt de principiul ca de cat sa-i cumpar un obiect in forma de inimioara ce mi se pare oricum prea siropos si nu ma caracterizeaza mai bine prefer sa-i cumpar ceva util de care sa se foloseasca si sa-l faca bucuros. 

Comments

comments

One thought on “Haine barbati

  1. promo friends says:

    Barbatilor nu prea le plac inimioarele si cadourile siropoase, ei prefera intotdeauna ceva util si practic, asa ca felicitari, cred ca ai facut alegerea perfecta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *