Vreti premii consistente? Blog Awards are solutia

            Legat de articolul scris aici , azi revin cu un exemplu de campanie pentru a intelege mai bine despre ce va povestesc. Insist sa vin cu un exemplu pentru ca eu la inceput de drum nu am avut nici un ajutor si pentru ca nu intelegeam nimic a trebuit sa ma descurc singura. Pentru a te inscrie pe un site e foarte simplu pentru toata lumea, dar pentru a te inscrie in site-ul Blog Awards trebuie sa detii neaparat un blog. Noua infatisare a site-ului e foarte atractiva si totodata usor de accesat. Acolo gasiti o multitudine de campanii cu premii atractive si cand spun atractive ma refer la premii in bani, telefoane performante, tablete, vouchere si multe altele. Nu trebuie decat sa ai multa imaginatie si spor la scris.
           Pana la urma e o competitie intre bloggeri, iar castigatorul este ales de catre un juriu bine format. Nu conteaza cat de mult e promovat ci cat de bine ai scris.
           Exemplu campanie:              Campania Blog Awards si Allview


           O campanie ce are scopul de a promova noul site Blog Awards si produsele Allview.
Intotodeauna va exista o perioada limita in care trebuie sa participi. De exemplu aceasta campanie a inceput in data de 16.01.2014 si se termina in data de 16.02.2014.
          Regulile sunt intotdeauna prezente, iar pentru aceasta campanie regulile sunt urmatoarele:

  • sa detii un blog (logic) unde trebuie sa ai cel putin 5 articole pentru a fi eligibile
  • sa scri unul sau mai multe articole de cel putin 300 de cuvinte in care sa indemni cititorii sa participe la campaniile Blog Awards, sa prezinti noul site Blog Awards si sa prezinti un produs Allview preferat
  • intotdeauna ti se vor da un anumit numar de link-uri pe care trebuie sa le adaugi in articolul scris.

         Odata ce toti pasii sunt respectati si articolul e scris il puteti inscrie in campanie.
         Premiul acestei campanii consta intr-un smartphone in valoare de 699 lei de la Allview,Allview P5 Symbol

         Un smartphone ce eu personal mi-l doresc si nu doar atat…de care am nevoie. Daca nu ati auzit inca de Allview atunci va spun ca este o firma romaneasca iar toate produse sunt de o calitate superioara la un pret mai mult decat accesibil. P5 Symbol ma atrage prin display-ul sau generos de 4.63” si camera Omnivision de 5MP cu autofocus si Led Flash. Se poate conecta HSPA+, Bluetooth, WiFi si USB. Iar pe langa toate astea are si o multitudine de programe haioase sau foarte utile. 
        Astea fiind spuse sper ca am fost pe intelesul tuturor si v-am convins ca a va inscrie in Blog Awards aveti doar de castigat si sansa de a cunoaste oameni minunati.


       
       
       

Comments

comments

6 thoughts on “Vreti premii consistente? Blog Awards are solutia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.