Vine primavara cu noi jucarii pentru copii

          O data cu venirea primaverii si iesirile in aer liber ar trebui sa fie mai lungi si mai dese. De acum incep sa ma bucur pentru Mario ce se va bucura mai mult de aerul curat din parc. Noi am avut noroc de trotineta primita de la bunica de care ne bucuram si inca invatam sa dam din “dade” (pedale). Insa am vazut multi parinti care inca cumpara trotinete care de care mai frumoase si mai sofisticate care sa le umple inima de bucurie copiilor.

        Imi aduc aminte ca si eu am avut una in copilaria mea, insa era simpla cu 3 roti de metal si cauciuc, am folosit-o pana in momentul cand nu mai puteam pedala pentru ca imi ajungeau genuncii in ghidon :). Insa a fost una din bucuriile mele din copilarie.
        Daca as sta la casa si as avea curte cu siguranta as cauta in categoria de topogane ieftine pentru ai oferi copilului sansa sa se bucure de unul chiar la el acasa. E drept ca nici eu nu am avut unul cand eram mica dar nu neg faptul ca mi-ar fi placut desi atunci nici nu stiu daca era cineva care are unul personal. Ne bucuram de unul singur de fier ce se afla la locul de joaca pentru copii.
       Marea pasiune pentru Mario sunt masinile, de orice model, culoare sau marime. Iar daca se mai si plimba cu ea atunci e si mai mare placerea. Anul acesta ne-a promis bunica o masina electrica pentru copii . Tot ce ne mai ramane este sa invatatm sa conducem singuri pentru a nu fi nevoie de telecomanda. Nici nu pot sa-mi imaginez bucuria din sufletul lui atunci cand o va vedea. Consider ca nimci nu se poate compara cu bucuria unui copil atunci cand primeste ceea ce-i place.
           

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.