Prima mea pereche de adidasi

               Oricat de mult as incerca sa ma conving ca si tocurile pot fi comode . Pana la urma cel mai bine ma simt imbracata sport desi nu adopt aceasta tinuta foarte des. Ma potrivesc perfect cu sotul meu care considera la fel. Avem amandoi gramada de pantofi prezenta in dulap, insa nu ne lipsesc acele perechi de pantofi sport puma.
                Imi aduc aminte perfect de prima pereche pentru care a trebuit sa stang bani saptamani de zile ca sa-i pot cumpar. A fost dragoste la prima vedere, eram in liceu si faceam naveta Sibiu-Cisnadie. Daca era vreme frumoasa alegeam sa merg mai mult pana la statia de autobuz asa ca alegeam centrul Sibiului unde ii gaseam mereu acolo..in vitrina frumos expusi. De fiecare data ma grabeam sa ajung sa-i vad si sa-i admir, sa am siguranta ca inca sunt acolo si ma asteapta pe mine.

Ii admiram cateva minute bune, apoi plecam linistita catre autogara sa prind autobuzul. A doua zi facand la fel. In ziua cand am strans toti banii, am fugit intr-un suflet sa-i cumpar iar cand am ajuns acolo dupa atatea zile in care i-am admirat am aflat cu tristete in suflet ca i-a vandut. Am simtit cum cerul cade pe mine de tristete. Eram dezamagita, pe atunci nu erau atat de multe magazine de unde puteai cumpara lucruri originale. Au mai trecut vreo doua saptamani in care speram sa primeasca acelasi model insa nu a fost sa fie asa. Intre timp se deschisese Mall-ul la noi in Sibiu, toata lumea era curioasa ce se afla acolo asa ca intr-o zi dupa scoala m-am dus si eu. Nu te prea puteai atinge pe vremea aia de anumite magazine, doar sa privesti, erau toate scumpe. Noi obisnuiti cu magazinele de cartier ce aduc marfa doar de la Bucuresti, chinezarii si turcesti la un pret mic dar de proasta calitate. 
        Insa in toata plimbarea mea am gasit un magazin sport “Outlet” se numea…intru si cand vad ceea ce imi doream de atat vreme, am simtit o bucurie imensa. Erau ei … parca ma asteptau pe mine. Accelasi model, acceasi culoare ba chiar accelasi pret. Nu am ezitat si i-am cumparat pe loc. A fost cea mai fericita zi a mea. Atat de fericita incat si acum dupa atatia ani o tin minte.
         Acum e mult mai simplu pentru oricine, gasesti foarte repede online tot ceea ce-ti doresti si pe deasupra iti vine si acasa 🙂

Comments

comments

One thought on “Prima mea pereche de adidasi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.