Flori pentru zile speciale

                   

                        Primavara a sosit o data cu vestitul 1 Martie. De azi pana in 8 Martie toate femeile ar trebuie sa primeasca flori si martisoare.
              Imi aduc aminte atunci cand eram copil ca in fiecare an faceam lucru manual la scoala in data de 1 si 8 Martie. Lucram din hartie creponata sau glasata tot felul de floricele colorate si lipite cu aracet pe foi la fel de colorate ce transmiteau un mesaj pentru mama. Era atat de emotionant si de frumos cand ii cantam mamei melodia : “De ziua ta mamica/ In dar ti-am adus inima/ Si crede-ma mamico/ Un dar mai frumos nu se putea/ Am vrut sa-ti culeg o floare/ Un mic ghiocel frumos/ Dar el pana la urma moare/ Si nu e de folos….”  si ea lacrima de fiecare data…
             Pe parcurs cand am crescut imi placea sa fac eu aranjamente de 8 martie , puneam mult suflet si i le ofeream mamei cu toata dragostea, iar ea le pastra pana se uscau si nu mai ramanea nimic din ele.
            Acum nu mai am timp sa fac aranjamente sau felicitari cu flori si nici nu cred ca as mai avea aceeasi indemanare. Tocmai de aceea prefer sa cumpar buchete de flori de 8 martie, pe cele mai frumoase sa i le ofer mamei mele cu dragoste la fel cum faceam si cand eram copil.
          Ca tot vorbesc de flori, cautand cele mai frumoase aranjamente si buchete am dat peste aranjamente florale pentru cea mai frumoasa nunta unde am gasit minunatii de buchete pentru mirese, domnisoare de onoare, sala si aranjamente pentru masina, cu greu am reusit sa ma decid la cateva exemple pentru a vi le arata

         Flori minunate, pentru zile minunate ce trebuiesc alese cu atentie pentru ocazii atat de speciale. Au rolul sa ne bucure ochiul, de a da culoare si prospetime spatiului unde sunt aranjate dar si sufletului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.