Primul meu movie maker Fan Branza

          Iubirea pentru branza nu cred ca am acumulat-o pe parcursul vietii ci cred ca m-am nascut cu ea in sange. Nu vorbesc de orice branza ci de cea mai buna branza de la Delaco!!! Tocmai de aceea de-a lungul timpului am creat o adevarata revolta printre legumele din frigiderul meu. De ce credeti ca spun asta? Pentru ca le savurez cei drept mult mai rar iar legumele s-au suparat pe ignoranta mea dar si mai mult..au devenit invidioase pe branza mea preferata. Sa va povestesc mai detaliat sa intelegeti despre ce vorbesc.

                                   Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare :)))

        ” Dimineata branza, la amiaz branza, seara branza…..Zilnic mersul la cumparaturi special pentru branza delicioasa….Tot felul de preparate cu branza,  de la cartofi cu branza la cuptor pana la placinta cu branza. Unde mai pui ca e si foarte sanatoasa! Legumele stateau frumos aranjate in frigider si asteptau ca la fiecare deschidere a usii sa fie savurate. Insa cea mai solicitata era de fiecare data branza. Invidia legumelor crestea pe zi ce trece tot mai tare, branza era vazuta in ochi rai. Asa au pus la cale Marele Razboi al Legumelor. Vroiau sa cucereasca teren si sa invinga branza pentru totdeauna. Astfel au atacat branza la ceas de seara pe cand aceasta dormea, dar fara prea mare succes. Branza era mai iubita si mai apreciata de toata familia asa ca in ciuda tuturor eforturilor lupta fusese castigata de ea. De-atunci au inteles legumele ca branza e regina in frigider si au inceput sa i se supuna, de-atunci si pana-n veci!”

          Iubirea pentru branza m-a ajutat sa fac si acest mic filmulet pentru a intelege mai bine povestea mea de mai sus. Savurati-l cu o bucata de branza!!!

 Acest articol a fost scris pentru proba 1 din cadrul competitiei Spring SuperBlog 2014.

Comments

comments

19 thoughts on “Primul meu movie maker Fan Branza

  1. Si clipul tau scartaie. :)) Movie Maker a nacut multe tunete. Noroc ca la mine n-a mers sa-l descarc si am facut cu alt program.
    Cat desre articol, multi ati mers pe invidie, eu pe adoratie. 😀
    Te felicit sa stii, te-ai intrecut pe tine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.