Ce carti recomand

                     In ultimul timp am citit cateva carti pe care vreau sa vi le recomand. Nu as putea spune ce mi-a placut mai mult pentru ca toate au fost pe placul meu.
                    Prima carte a fost “11 minute” de Paulo Coelho ce o reprezinta pe Maria care considera ca iubirea este un lucru cumplit ce duce la suferinta. Pleaca la Geneva unde spera sa gaseasca bogatia si faima insa sfarseste in a deveni prostituata. Meserie ce o practica din inima si cu toata placerea….
                    A doua carte citita a fost “Alchimistul” de Paulo Coelho. Un simplu oeir pe numele sau  Santiago,  ce-si iubea oiele, are acelasi vis doua nopti la rand, cum ca s-ar afla o comoara undeva in desert ascunsa langa piramide. Decide sa plece in cautarea ei crezand ca asta e menirea lui……
                    A treia carte a fost “Aleph” de Paulo Coelho, povestea unei intalniri karmice , o persoana din trecutul sau karmic pe care candva a tradato, ceea ce in prezent il face sa fie nefericit……..o poveste magica
                    A patra carte a fost “Jurnalul unui mag” de Paulo Coelho,o carte ce ocupa un loc important in opera lui Paulo Coelho. Reprezinta pelerinajul facut in 1986 de catre autor.
                   A cinci-a carte a fost “Se numea Sarah” scrisa de Tatiana de Rosnay. O carte ce m-a cutremurat si a reusit sa-mi fure cateva lacrimi. E povestea unei fetite de 10 ani evreica ce traia in Franta in anii 1942. Cartea e scrisa in paralel cu povestea fetitei si tot calvarul prin care trece si jurnalistei care ii descopera toata povestea. Nu povestesc prea multe pentru ca as strica farmecul. Insa si acum scriind despre ea inca ma “misca” si imi aduce tristete in suflet. Merita citata!
                  A sase-a a fost formata din doua volume si anume “Fluturi” volumul 1 si 2 scrise de Irina Binder. Este o poveste de dragoste frumoasa ce intampina multe obstacole. Personajul in sine pe nume Irina, este unul simplu la fel ca si povestea. O carte superba ce cu siguranta te va face sa vezi in alti ochii dragostea si sa iubesti simplitatea si iubirea pura.
                  Ar mai fi cateva care insa nu le mai tin minte, insa pe cele de mai sus le recomand din suflet sper sa va placa si voua la fel ca si mie.
                 

Comments

comments

2 thoughts on “Ce carti recomand

  1. Eu sunt pasionata de citit ! Consider cititul foarte relaxant si ajuta si la imbogatirea vocabularului, dar si a imaginatiei. O sa citesc si eu cartile recomandate de tine . Multumesc de sugestie ! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.