De la miniPRIX iubitule!

            E vremea martisoarelor care de care mai frumoase si a florilor frumos mirositoare. Dupa cum am mai spus in articolele anterioare suntem destule femei care in locul martisoarelor de pus in piept preferam hainele sau pantofii. Nu vreau sa fiu insensibila traditiei primaverii dar vreau sa spun ca azi e posibil un astfel de cadou la pretul unui martisor. Sa nu vi se para ca exagerez, dar “cotrobaind” prin magazinele online renuminte m-am “impiedicat” de miniPRIX (sau am vrut sa ma impiedic) cand am vazut ce oferte atractive au.
          Am tot batut eu apropouri sotului iar de 1 martie a venit tot cu o floare, frumoasa ce-i drept, dar de ce nu a inteles adevaratul mesaj!?!
          Se apropie cu pasi repezi 8 martie si nu am de gand sa mai ratez asa ca strategia va fi sa las acest articol deschis pe laptop ca el sa-l citeasca “intamplator” poate asa va intelege exact ce imi doresc :).

          “Draga iubitule,
     Stiu ca o sa te amuze ca citesti acest mesaj pe propiul meu blog (public- deci nu esti singurul care citeste) , tu fiind obisnuit cu biletele reale scrise cu pix albastru sau cu vorbe directe. Insa iti scriu acest “mesaj” pentru a te face mai bine sa intelegi ceea ce-mi doresc de 8 martie. Stiu ca e un obicei de a aduce martisor sau floare dar iubitul meu obiceiurile le adaptam un pic la dorintele mele. Asa ca sambata as vrea sa-mi indeplinesti doua dorinte. De ce doua? Pai pentru ca la miniPRIX pantofii si hainele sunt atat de ieftine incat iti permiti sa-mi iei doua “martisoare”. Stiu foarte bine ca iti place sa ma vezi incaltata in pantofi cu toc pentru ca imi arata piciorul frumos, exact ca acestia 

la doar 31,20 lei!!! Dar la fel de mult iti place cum imi sta incaltata si in balerini, pentru ca ma vezi frumoasa oricum. Stiu sigur ca si tie iti plac acesti balerini atat de femini la doar 31,20 lei.
         Ei ce spui de idea mea nastrusnica? Stiu ca acum ai zambetul pe buze si eu ma fac ca te ignor uitandu-ma la televizor si abtinadu-ma sa nu rad. Dar ideea e sa primesc ceea ce mi-am propus de la tine cu multa iubire.
                                                    Te iubesc si eu ! “
           

Comments

comments

13 thoughts on “De la miniPRIX iubitule!

  1. Anonim says:

    Super idee, am ras cu lacrimi, cadou + martisor suna si mai bine…am sa ii transmit si iubitului meu…poate poate prinde ideea ta si se face o traditie din asta :))))))))))

  2. Lorena Lorena says:

    Deci de azi inainte stiu cum sa procedez pt a obtine ce-mi doresc de 8 martie sau alte zile importante. Foarte buna ideea!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.