Invata sa te machiezi singura – Seminar Sibiu

              De cate ori nu v-ati dorit sa va machiati singure acasa iar rezultatul sa fie exact ca cel de la salon? Sa stiti toate trucurile unui make-up artist?
              Pana acum vreo 2 ani credeam ca stiu exact cum sa ma machiez singura, insa dupa ce m-am inscris la un seminar in 2012, am aflat ca aveam multe lipsuri in materie de make-up. Acolo am invatat toate trucurile si secretele pe care le stiu si acum. Am invatat cum sa ma machiez corect si asta m-a ajutat mult in a arata frumos si impecabil de fiecare data cand ies din casa.
              Si pentru ca mie mi-a fost de mare ajutor acel seminar va invit si pe voi in data de 22.03.2014 , ora 11:00 la seminarul  “INVATA SA TE MACHIEZI SINGURA” ce are loc la Sibiu si este sustinut de Scoala Ofelia si Raluca Make-up.

              Scoala Ofelia – “Educatie, calitate, succes” cu o experienta in formarea profesionala, cursuri si tratamente de estetica inca din 1996, ofera o gama larga de cursuri ( make-up, calificare cosmetica-estetician, calificare manichiura-pedichiura, calificare coafor-frizerie, masaj terapeutic-kinetoterapie, etc) sustinute de o echipa de profesionisti.
              Raluca Make-up – O persoana sociabila ce-si cunoaste foarte bine meseria si o face cu multa pasiune si daruire. Dar mai bine sa citez exact vorbele ei:

             ” Atractia pentru machiaj am descoperit-o in liceu, cand am primit prima mea trusa de farduri. Intotdeauna am avut o oarecare inclinatie spre sfera artistica. Treptat, am reusit sa transform inclinatia in pasiune si intr-un mod de viata. Folosesc culori si pensule nu pentru a capta pe hartie un peisaj sau un portret, ci pentru a scoate in evidenta frumusetea fiecarei persoane. Cred ca si acest lucru m-a atras spre machiaj: interactiunea directa cu oamenii! Imi plac machiajele naturale, dar sunt la fel de entuziasmata si atunci cand am ocazia sa creez machiaje artistice, fantezie. Am avut ocazia sa colaborez cu diversi fotografi pentru sedinte foto. Sunt o persoana deschisa si apreciez atunci cand mi se ofera ocazia sa imi pun in practica ideile sau sa dau viata prin machiaj conceptelor altor persoane” – Raluca Mihulet

          Inscrierile se fac pana in data de 20 martie 2014 la sediul Ofelia (str. Alba Iulia, nr. 16, Sibiu), detalii la numarul de telefon 0269.447.553 (orele 9-17). Taxa de participare este de 50 lei.

Comments

comments

25 thoughts on “Invata sa te machiezi singura – Seminar Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.