Ajutati-l pe Rares!!! Un copilas de doar 4 anisori

           Pe toata perioada sarcinii m-am rugat sa nasc un copil sanatos si asa a fost. Insa copilasi care sunt deja bolnavi, ce se intampla cu ei in ziua de azi cand parca e tot mai greu sa supravietuim? Cum reusesc suferinzii parinti sa le cumpere tratamentul sau operatia ce le salveaza viata? Tocmai de aceea suntem oameni si trebuie sa ne ajutam unul pe celalalt la necaz, ar trebui sa-l ajutam si pe Rares .
          Rares este un baietel de doar 4 anisori ce a fost diagnosticat cu o forma de cancer foarte agresiva, Limfom malign nonHodgkinian difuz cu celula medie B de tip Limfom Burkitt, o adevarata drama si suferinta pentru copil si parinti. Tratamentul pentru ca Rares sa supravietuiasca costa 240.000 euro bani de care familia lui nu dispune. Dar daca dam mana de la mana si il ajutam cu putinul pe care il putem dona in urmatoarele conturi putem sa il salvam pe micutul Rares.
           
            RO54INGB0000999900856546 IN LEI
               SWIFT INGBROBU
               TITULAR DE CONT: RAZVAN DUMITRASCU
               RO30RZBR0000060016531563 EURO
               RO40RZBR0000060010077779 LEI
               SWIFT RZBRROBU
               TITULAR DE CONT: ELENA DUMITRASCU
               ADRESA TITULAR DE CONT: BUCURESTI, SECTOR 3, STR. RAMNICUL SARAT NR. 15
              DETALII LA TELEFONUL: 0740.018.731 , 0745.086.138
              E-MAIL: rtdumitrascu@gmail.com

      Din pacate Rares a trecut deja prin doua operatii iar tratamentul care trebuie urmat pentru ai salva viata se poate face doar in strainatate, adica in Franta. Un simplu share la acest articol pentru al citi cat mai multa lume ii poate mari speranta lui Rares. 
     Haideti sa nu uitam sa fim oameni cu suflet si sa facem un gest frumos pentru al ajuta, un gest ce ii poate salva viata.
      Rares este inca de mic un adevarat luptator, a invatat sa lupte pentru viata lui, sa fie puternic si sa spere ca intr-o zi va putea si el sa se joace cu alti copii, sa mearga la scoala si sa aiba o familie. 


Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.