Fashion trend: femeile poarta rochii

                     Daca as putea sa schimb cumva stilul vestimentar a tuturor femeilor as face-o maine. Noul fashion trend pe care l-as lansa in primavara aceasta ar fi unul simplu, cel al rochiilor. As impune cumva pentru fiecare femeie purtarea rochiei pentru a-si scoate in evidenta feminitatea care la multe dintre ele e de mult uitata. As recomanda tuturor aceasta rochie, simpla dar totodata bine conturata pe talie ce scoate in evidenta tot ceea ce este mai feminin.

                       Dar sa nu uit de femeile complexate si un pic plinute dar frumoase, pentru ca toate dintre noi avem ceva frumos si minunat ce nu tine neaparat de aspectul fizic ci si de cel din interior. Iar pentru ele am ales aceasta rochita superba ce stie foarte bine cum sa ascunda o burtica nazdravana

                    Nu as insista mult pe culorile primaverii important e ca fiecare femeie sa-si cunoasca latura feminina si sa stie cum sa si-o scoata in evidenta, pentru ca la urma o rochie vine mult mai frumos decat o pereche de pantofi largi cu adidasi. 
                    In curand vine vremea strandurilor si a statului la plaja iar pentru asta am ales acest superb costum de baie

de la Glittio la un pret mai mult decat mic. Un accesoriu ce nu trebuie sa ne lipseasca din dressing niciodata indiferent ca e din doua piese sau intreg. Iar pentru cele care nu au indraznit sa imbrace unul din cauza complexitatii eu cred ca e cazul acum sa prindeti curaj, nu uitati: SUNTETI FRUMOASE!

Comments

comments

2 thoughts on “Fashion trend: femeile poarta rochii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.