ATENTIE: doar pentru pasionatii de citit!

            Inca de mica mi-a placut sa citesc pentru a descoperi noi si noi personaje si intamplari.
Pe parcursul anilor am facut o pauza din citit destul de lunga de care insa regret. Pauza s-a datorat nasterii copilului si ingrijirea lui.
       

  Insa acum de cand Mario a invatat sa-si poarte de grija prin casa jucandu-se singur, eu ma bucur zilnic de timpul meu de relaxare cand citesc. E drept ca mi-as dori sa citesc multe carti si oriunde as avea un pic de timp liber. Cand sunt intr-un parc sa scot cartea si sa citesc cateva file, dar ar fi imposibil sa iau enorma carte pe care o citesc acum (Harry Potter) printre pampers, servetele si iaurturile ce le tin in geanta.
           Nu sunt o pasionata de tehnologie insa eBOOK-ul (detalii eBOOK-uri)  m-a cucerit pentru ca e singurul care mi-ar putea oferi toate cartile pe care mi le doresc fara insa a-mi umple casa de carti, nu pentru ca nu mi-ar placea o biblioteca mare insa din lipsa de spatiu nu-mi permit. De aceea de fiecare data cand cumpar carti pe care le citesc le daruiesc mai apoi prietenilor mei.
           eBOOK-ul l-am descoperit zilele astea doar vizitand magazinul MarketOnline.ro unde am vazut acest Kindle

         Avantajele si caracteristicile lui sunt uimitoare, nu au cum sa nu te cucereasca de la prima vedere.
         Are ecran E Ink  ce nu oboseste ochii si foloseste aceeasi cerneala ce se foloseste si la  printrarea cartilor, particulele de cerneala fiind afisate electronic.  Deseori ecranul fiind confundat cu o foaie de ziar de catre cei ce-l vad pentru prima data. 
          Elimina reflexia luminii puternice chiar si a soarelui precum foaia de hartie, nu se comporta ca ercanul  LCD al telefoanelor si tabletelor.
          Deoarece un Kindle nu necesita multa baterie pentru functionare poate fi reincarcat la aproximativ si o luna. 
           E capabil sa tina minte la ce pagina ai ramas chiar daca din greseala ai sters cartea, foarte usor de folosit cu un design ergonomic fiind usor de tinut si citit. Are pana si functia de zoom pana la 8 pasi.
        Si cum e la moda sa le spui prietenilor tai ce faci pe retelele sociale poti impartasi cu ei tot ceea ce citesti postand pe Facebook sau Twitter fara insa a parasi pagina pe care o citesti.
         Sunt sigura ca dupa ce v-am descris toate carecteristicile lui minunate v-am facut sa-l il iubiti si sa vi-l doriti in locul zecilor de carti. Eu personal am sa-l pun pe lista de dorinte, lista ce doresc sa mi se implineasca curand.
         P.S. Grabiti-va la Market Online e la super oferta!!!!!!!
Acest articol este scris in cadrul competitiei pentru bloggeri Spring SuperBlog 2014.
         

Comments

comments

18 thoughts on “ATENTIE: doar pentru pasionatii de citit!

  1. Multumim pentru recomandare, sper sa reusesc sa imi cumpar si eu anul acesta un eBook, asa as putea sa citesc mult mai multe carti fara sa imi mai fac griji pentru stocarea lor in toate colturile casei :).

  2. Eu am inceput Harry Potter dar n-am terminat-o, nu mi-a placut, nu mi-a placut nici filmul. :))
    Cat despre Kindle, e belea. Nu mi-a venit sa cred ca e atat de ieftin.
    Mult succes!

  3. Pinky Rainbow says:

    Cred ca o idee buna ar mai fi si aceea de a-i citi lui Mario o poveste inainte de culcare. Ai putea chiar sa ii citesti Harry Potter, cu toate ca nu este o carte pentru copilasi mici, ar fi interesant… 🙂 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.