O oaza de liniste…

          Intotdeauna am pus pret pe frumusetea mea interioara care pana la urma se citeste in ochii si in felul meu de a ma comporta si a gandi. Tot timpul cand sunt foarte stresata si nu am timp sa ajung la un spa sau la un coafor pentru a-mi schimba cumva starea de spirit atunci imi fac micul meu ritual acasa. Aprind betigase aromate, imi pun esenta de lavanda in recipientul special pentru aprins lumanarea, eventual fac o baie relaxanta cu muzica clasica in surdina si multe lumanari parfumate in jurul meu. Imi place de multe ori sa fie liniste in casa, sting tot pana si televizorul si stau asa si ma relaxez fara insa a ma gandi la ceva anume.
       

  Insa nu de mult am invatat sa am grija de frumusetea mea interioara ci de cand am descoperit mai multe depre fang-shui si de cand citesc cartile autorului Paulo Coelho care m-au invatat intr-un fel sau altul ca linistea interioara este necesara pentru a supravietui. De atunci am inteles de ce nu ma simt atat de bine cum m-as fi asteptat dupa o schimbare de look, pentru ca nu era suficient. E ca atunci cand esti trist si iti pui o masca cu o fata zambitoare si te astepti sa se schimbe ceva insa starea ta ramane la fel de trista.
         Sa nu uitam niciodata ca anii trec si orice am schimba la noi in exterior oricum la un moment dat va imbatrani, insa ce e mai important se conserva: forta si determinarea nu au varsta la fel cum nici frumusetea interioara nu imbatraneste.

   Pentru doamnele si domisoarele din Bucuresti nu exista un rasfat mai mare unde iti poti implini frumusetea exterioara cat si cea interioara intr-un singur loc, iar minunatul loc ce te incarca cu energia pozitiva necesara este Centru Shakti. Unde pe langa coafor si alte tehnici de infrumusetare fizica aveti parte si de terapie si ritualuri precum ritualul floral Bach, un ritual ce se portiveste perfect starii mele emotionale. Ce are rol in a remedia stari precum frica, incertitudinea, grija exagerata fata de celilalti, etc. Schimbarea avant loc intr-un mod foarte bland.
Dar recunosc ca mi-ar placea sa iau parte si la ritualul balinez ce consta intr-un masaj ce are rol de relaxare si improspatarea a mintii.

” Fata reprezinta imaginea sufletului , iar ochii ii oglindesc intentiile” Marcus Tullius Cicero.
  Acest articol a fost scris in cadrul competitiei Spring SuperBlog.

                                             Fiti frumoase atat in exterior cat si pe interior!

Comments

comments

7 thoughts on “O oaza de liniste…

  1. Zandra says:

    Linistea interioara este esentiala pentru a fi sanatos. Degeaba mancam numai fructe si legume daca nu stim cum sa ne linistim si sa ne eliberam de stresul cotidian. Si un masaj din cand in cand…chiar face minuni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *