Sa vina vremea bicicletelor!

             Mergem des in parc si tot la fel de des vad mai tot timpul familii cu copii plimbandu-se cu rolele sau bicicleta. Atat de frumosi mi se par, din punctul meu de vedere acest tip de familie e una unita ce-si apreciaza momentele pe care le au impreuna.
            Astept si eu ziua cand mai creste Mario sa invete sa mearga singur pe bicicleta (mai dureaza un pic). Atunci o sa cumparam si noi 3 biciclete pliabile pentru a ne putea bucura impreuna de aerul curat din parc, de miscare si mai ales de timpul petrecut impreuna.

            Sper totusi sa reziste mult timp bicicletele si sa nu se strice pentru ca nici eu nici sotul nu ne pricepem sa schimbam piese de bicicleta ci doar sa achizitionam si sa folosim accesorii biciclete :).
            Ca si accesorii as cumpara cate un bidon pentru apa la fiecare, pentru a ne hidrata de cate ori simtim nevoia, mai ales cel mic :). Cate  o sonerie la toti trei sa ne anuntam venirea pe alee de fiecare data cand trecem. Si era sa uit de suportul special pentru bidon. Si cel mai important dintre toate este casca de protectie care nu trebuie sa ne lipseasca (recunosc ca nu-mi place sa o port dar de dragul lui Mario o port, nu pot altfel sa-i dau un exemplu bun).
           Insa pana va mai creste Mario un pic ca sa ne putem bucura de plimbarile in familie pe bicicleta am sa ma bucur doar de simplele plimbari in parc, noi pe jos si el pe tricicleta. De pauzele dese la fiecare floricica, pietricica chiar si pom unde de fiecare data trebuie sa explicam cum creste pomul/floarea…si de ce creste si cat creste. Sa invatam sa dam din pedale si sa fim pe cont propiu…mai avem mult de munca pana in ziua plimbarii in parc cu bicicletele…..
         

Comments

comments

One thought on “Sa vina vremea bicicletelor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *