Visez la casa mea cu gradina

             De fiecare data cand mergem la iesirea din Sibiu spre Cisnadie ne minunam de duplexurile noi construite in zona, care mai de care mai aratoase. Visez la ziua cand vom avea si noi unul, nu vreau unul foarte mare ci cel mai important e sa aiba gradina in fata si in spate. Astfel s-ar bucura Mario si Aris de statul afara cat mai mult. Si eu as fi cea mai fericita!
             In curte as pune un amestec de gazon pentru ca Mario sa se bucure de cat mai mult spatiu verde , iubeste iarba si frunzele si e fascinat de ele de fiecare data cand le vede, le rupe si le colecteaza si vrea sa le ia cu el acasa :). Insa nu as uita de superbele flori de care as avea grija cu atata pasiune. Iar pentru a-mi usura munca primavara inainte de a le planta cand trebuie sapat bine pamantul am sa-mi cumpar o motosapa

Nu ma pricep prea bine, insa am ales una nici prea mare dar nici prea mica, de 1400 W, cu 4 freze, electrica ce imi va usura munca considerabil. 
            Imi aduc aminte cand eram mica cum aveam grija de flori, imi placea sa fac gradina in diverse forme, ma chinuiam sa masor exact ca lalelele sa cresca in cercuri perfecte, zilnic le curatam de buruieni, era o ocupatie ce o faceam din placere si ma mandream cu ele atunci cand erau laudate. Azi nu mai am nevoie sa stau asa de mult la curatat buruienile dintre ele pentru ca pot folosi ierbicid Mustang, destinat combaterii buruienilorcu frunza lata ce este recomandat si in culturile de cereale paioase si porumb.
            Si uite asa visez la dulpexul meu cu gradina pline de flori si multa iarba, sa-mi beau cafeau pe terasa sub razele soarelui in mirosul florilor.

Comments

comments

2 thoughts on “Visez la casa mea cu gradina

  1. Ionita Flory says:

    Cred ca toate femeile viseaza la o casa cu gradina, verdeata, flori, pomi, etc unde sa isi bea cafeaua!In mintea mea acest loc arata precum un paradis:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *