Patanie la munca

                    Inca mai vad atunci cand merg in oras magazine fara nici un pic de securitate fara nici o camera. Oare nu sunt obligati de Politie sa le instaleze? Ei bine eu sa am un magazin  in primul rand as face asta pentru siguranta afacerii mele.
                    Imi aduc aminte cand eram mai “tanara” nu ca acum as fi prea batrana dar sa fie 8-9 ani de atunci, lucram la un magazin de haine in orasul natal. Intotdeauna am fost foarte corecta cand venea vorba de bani si tocmai de aceea ma necajeam de fiecare data cand se facea inventarul si lipseau perechi de blugi si bluze de pe raft. Incercam cat puteam sa fiu cu ochii in patru cand se umplea magazinul si uite ca tot imi scapa ceva. Patroni avea incredere in mine insa eu tot nu ma puteam simti prost la fiecare inventar, incepeam sa cred ca poate ei fac aceste lipsuri intentionat ca sa-mi poata trage din salar, nu stiam nici eu ce sa mai cred.
                  Nu mare mi-a fost surpriza cand intr-o zi au venit cu  niste specialisti de la Ultramaster care au instalat 5-6 camere de supraveghere ce puteau vizionate de oriunde cu intermediul internetului. Patroni mei ma putea vedea de acasa. Asta nu ma incomoda din potriva poate asa vedeau cat de mult imi dau silinta si cum nu stau deloc pe loc. Ma bucuram si asteptam cu nerabdare sa vad si eu care e motivul lipsei din inventar.

                  Weekend-ul venise, erau zilele in care era cel mai aglomerat in magazin. Normal ca nu am observat nimic ciudat toata ziua, insa seara dupa inventar iar iesisem lipsa. Patronul meu s-a uitat bine pe camera si SURPRIZA! A gasit faptasii care intr-adevar  veneau weekend de weekend la magazin, erau 2 baieti si o femeie. Femeia ma “intorcea” dupa fel si fel de lucruri  pe care simula ca doreste sa le cumpere iar baietii in spate bagau perechile de blugi si bluze de pe umeras in gecile lor groase.
                 Am fost usurata sa vad ca mi-am demonstrat nevinovatia.
                  Asa ca dragi patroni care inca nu aveti nici un sistem de securitate va recomand sa-l achizitionati cat mai repede!

Comments

comments

One thought on “Patanie la munca

  1. Adina Radu says:

    Majoritatea magazinelor mari au astfel de sisteme de supraveghere dar sunt si magazinele micute care abia supravietuiesc pe piata, iar patronii nu isi permit sa mai investeasca si in camere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *