Vertex, urmatorea mea dorinta

            In fiecare zi fac curat si parca tot degeaba. Dau cu aspiratorul , sterg pe jos, sterg praful si parca nu e de-ajuns. E drept ca e si Mario care face numa firmituri pe jos si mai e si Aris ce trebuie periat zilnic. Insa de exemplu Aris de fiecare data cand vine de afara sta la usa pana il iau in brate si-l duc in vana la spalat. Noi ne descaltam la usa pe hol si nu intram incaltati si parca tot degeaba ca tot se face mizerie. Oooooo si praful? praful ce nu stiu de unde poate veni, dimineata sterg, seara se pune un rand subtire din nou. Cateodata simt ca nu fac eu curat cum trebuie 🙁 ma simt epuizata si imi doresc uneori sa bat din palme si sa fie luna exact ca in reclame cand un produs “minune” reuseste imposibilul. Dar din pacate realitatea este alta.
          Asa cum m-am trezit de dimineata si cainele mele s-a simtit foarte rau, din pacate nu stiu ce are o sa mergem la doctor cu el. Insa azi-noapte a dat afara peste tot in casa de a trebuit sa-mi fac curaj sa curat dupa el. Da bine cu aspiratorul si apoi sterge bine cu clor sa dezinfectez, dar covoarele? Normal trebuie sa le frec cu fel si fel de solutii sa le curat si sa arate ca noi.
         Tura asta ma chinui eu cat pot si trag toata mobila ca sa pot face curat , insa mi-am promis ca macar o data pe an sa apelez la Vertex-cleaning.ro, o firma de servicii curatenie pentru spatii comerciale, industriale, birouri dar si pentru locuinte. Ii astept cu drag atunci cand o sa ma decid sa nu ma mai muncesc atat de tare, sa vina ei si sa-si faca munca cum stiu ei mai bine. Pentru a vedea si voi despre ce vorbesc click aici

Pe deasupra pentru curatenia generala in locuinte TVA-ul este oferit cadou 🙂 vezi detalii

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *