Apelati cu incredere la ajutor atunci cand aveti nevoie

             Casa e aproape gata. Nu mai trebuia decat curatenia generala. Optimista din fire am spus ca nu am nevoie de nici un ajutor. Cum ador sa fac curatenie in stilul meu si cu muzica la maxim :). Am inceput stergerea geamurilor si a mobilei, orele treceau si eu eram tot mai obosita. Nici macar nu ma oprisem sa mananc ceva din dorinta de a termina cat mai repede. Insa la sfarsitul zilei imi dau seama cu stupoare ca mai aveam inca foarte multe de facut. Chestii marunte ce iti iau mult timp :(( dezamagita parca de mine ma pun in pat obosita si suparata. Ma gandeam oare in cat timp voi reusi sa termin tot? Cum voi fi oare la sfarsit? Maxim de obosita.
         servicii de curatenie ce vin si iti fac casa luna in cateva ore bune. Bine ca nu m-am gandit la asta la sfarsit dupa zile intregi de munca :).

   Sotul saracu m-a ajutat si el cat a putut dar cu Mario intre picioare nu prea poti face multe lucruri asa ca el a trebuit sa aiba grija de baietel. Insistam totusi sa rezist pana la sfarsit, singura cu gramada de sarcini pe cap. Pana cand la o pauza de tigare ceva parca ma lumineaza, nici nu stiu cum de nu ma gandisem la asa ceva pana in acel moment. Sunt firme specializate in
          Am luat laptopul si am inceput sa caut online dupa cea mai rentabila firma de curatenie ce-si face treaba foarte bine la un pret acceptabil. Help Multiservices era firma ce avea sa ma scape din impas.
         Am sunat si i-am rugat sa vina cat mai repede la adresa descrisa de mine. Aveam parte de avantaje multiple din partea lor:

  • aveam un real ajutor in curatenite
  • timpul meu nu mai era unul incarcat
  • nu investesc in utilaje si accesori scumpe pentru curatenie
  • curatenia este una impecabila, efectuata discret

Firma este una serioasa cu 13 ani de activitate cu personal tanar si determinat in tot ceea ce fac.
          Asa am scapat de toata munca si am avut mai mult timp de familie. Bineinteles ca la sfarsit m-am dus ca un detectiv sa controlez daca totul este in regula si curatenia se ridica la pretentiile mele, insa nu am avut nimic de obiectat din contra doar cuvinte de lauda. Am verificat toate usile deasupra, mobila prin toate colturile, pana si sub canapele am verificat cu lanterna , nu eram exigenta cu ei dar pur si simplu am o obsesie personala pentru curatenie.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *