Fa-ti copilul vedeta, protagonist in reclama de la Cris-Tim, inscrie-l in concurs!

          Stofa de vedeta la copii? DA! Orice copil are stofa de vedeta. Nu sunt toti niste actori priceputi atunci cand vor ceva? sau cand fac cate o prostie, cum stiu ei sa se linguseasca pe langa tine pana ii ierti. Cat sunt de mici atat sunt de inteligenti chiar daca noi parintii nu credem asta.
          Mario la 1 an si un pic baga la spalat si stergea praful, foarte constiincios si serios isi facea treaba cu brio. Aici stergea praful desi abea statea in picioare, ceea ce atunci mi se parea ceva extrordinar, insa acum dupa ce am vazut atatia copii inteligenti care la 1 an jumate sunt capabili sa faca singuri un puzzle, sau invata foarte repede o poezie. Nu mai spun cat de comici pot fi atunci cand vor sa danseze pentru prima data sau la ce pot scoate pe gurita cand au cate o idee ce-i macina : “Mami daca eu am stat in burta ta cand eram mic, inseamna ca tu m-ai mancat?”

       Talentul il avem inca din nastere, depinde de parinti sa-l descopere si sa-l duca pe cele mai mari culmi in beneficiul copilului.
        Cred ca orice mama are doar cuvinte de lauda pentru puiul ei si ar fi gresit sa nu fie asa. Insa ce ati spune daca copilasul dumneavoastra ar fi vedeta cu adevarat? Un SUPERSTAR!!! E foarte usor si simplu sa se-ntample asta. Nu trebuie decat sa respectati urmatorii pasi:
  • sa aveti cel putin un copilas talentat
  • copilasul sa aiba varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani
  • filmati copilasul in timp ce spune “salam sasesc” si raspund la intrebarea “Daca ai fi tu mama si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”
  • urca filmuletul aici Cris-Tim te face superstar

Concursul se desfasoara din data de 17 martie  pana in data 13 aprilie , urmand  ca in 14 aprilie  2014 sa fie anuntati cei 8 castigatori ce vor aparea un noul spot publicitar Cri-Tim, Salam Sasesc.

         Va doresc mult succes tuturor!

Comments

comments

5 thoughts on “Fa-ti copilul vedeta, protagonist in reclama de la Cris-Tim, inscrie-l in concurs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *