Nicu Alifantis concerteaza la Sibiu

               Cine nu iubeste muzica lui Nicu Alifantis? Cred ca fiecare dintre noi a auzit macar o data o melodie de-a lui si a adorat-o.
               Azi vreau sa dau o veste extraordinara tuturor sibienilor si sa va anunt ca pe data de 24 martie 2014 Nicu Alifantis concerteaza la Sibiu, ora 19:00, la Filarmonica de Stat Sibiu (Sala Thalia) vis-a-vis de Maternitate.
               Prin turneul Mozaic, Nicu Alifantis celebreaza cei 40 de ani in cariera muzicala. Astfel au loc 40 de concerte in 40 de orase diferite din tara. “Mozaic” este cel mai nou album scos pe piata. De care Nicu Alifantis e foarte mandru si pe care il iubeste ca pe un nou-nascut. Pretul unui bilet este de doar 50 de lei iar buna dispozitie e garantata promitand ca nu ve-ti fi dezamagiti.

Nicu Alifantis ne scrie cu sufletul pe cantecul vietii fiecaruia din noi cuvintele-i simple, afectuoase, dulci-amare, lasandu-ne, destramati o clipa, reinviidu-ne apoi, mai bucurosi, mai teferi, intru poezia-i calda. In inima mea, toata blandetea-l simte poet de cand lumea si-s fericit sa o spun si altora. Si s-o repet pana la ingeri!” – Emil Brumaru

Comments

comments

2 thoughts on “Nicu Alifantis concerteaza la Sibiu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *