Produse IT second-hand de cea mai buna calitate

           In ultimul timp am invatat sa fim mai economi si mai practici. Tocmai de aceea cand vreau sa cumpar ceva in special electronic fac o cautare amanuntita pe internet astfel gasesc oferta cea mai rentabila. De mult cautam un site cu marfa de calitate dar la mana a doua. Pana la urma sunt la fel de bune la un pret considerabil mai mic.Azi vreau sa va prezint site-ul  ABDcomputers, un magazin online cu marfa second-hand de cea mai buna calitate . Aici gasiti peste 2000 de laptop-uri, 5000 de computere, 1000 de imprimante, 5000 de monitoare si servere. Din marturia clientilor imi dau seama ca magazinul da dovada de profesionalism, promtitudine si mai ales calitate garantata.
         Privind printre produsele de pe site, multe dintre oferte mi-au atras privirea, nu spun ca ma pricep in IT, pentru ca nu ma pricep insa un pic de habar am si eu desi pentru inceput trebuie sa-mi placa aspectul unui laptop. Azi vreau sa va prezint Laptop-ul second hand Toshiba AC100-10D, ce l-am gasit la un super pret de doar 450 lei. Nu mi-as fi imaginat vreo data ca poti cumpara un laptop la un pret atat de mic, iar calitatea este garantata. Unde erai tu ABDcomputers acum 1 an? cand am avut nevoie de laptop.

        Ca tot vorbesc despre laptop-uri , vreau sa va povestesc ce am visat azi-noapte:
          “Se facea ca imi cumparasem o masina a timpului si dornica sa o incerc am ales sa ma intorc in timp, mai exact in anul 1814. De teama ca poate masina nu va functiona la intoarcere, am ales sa iau cu mine un laptop in caz ca aveam sa ma plictisesc. As fi vrut sa iau cu mine un monitor sa-l folosesc pe post televizor insa am decis totusi ca laptop-ul e mai practic. 
           Ajunsa acolo, lumea credea ca sunt mai mult decat un simplu om, chiar ma credeau un geniu pentru ca stiam cum sa manevrez masinaria minune. Asa le-am aratat cum va arata lumea in viitor, aveam poze cu orasele din secolul XXI. Bineinteles ca le-a fost greu sa ma creada insa am reusit sa ma fac remarcata si cunoscuta de toata lumea, eram un fel de atotstiitor pentru ei……pana m-am trezit”

       Interesant vis am avut, poate din cauza presiunii scrierii acestui articol intr-un mod cat mai inedit si mai interesant pentru voi . Sper ca va sunt utile informatiile si vizitati cat mai curand ABDcomputers.
      

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *