Dansul…o arta

             Inca de mica mi-am dorit sa urmez un curs de dans, insa pe vremea mea putini erau cei care isi permiteau acest moft. Din pacate mama nu isi permitea sa ma trimita la nici o activitate extrascoara si a trebuit sa ma obisnuiesc cu ideea. Insa asta nu m-a oprit sa nu exersez acasa, urmand televiziunile de muzica si urmarind exact pasii din vidioclip. Nu eram cea mai buna dansatoare insa ma straduiam .
        Azi traim alte vremuri si cine isi doreste isi poate permite sa urmeze cursuri de dans la softstep.ro. Spre exemplu puteti inscrie copilasul la cursuri dans copii, unde abonamentul pe luna de 8 sedinte este doar 110 lei pe luna. Iar copilul poate invata dansul sportiv de performanta. Printre tipurile de dans se afla: tango, vals lent, vals vienez, slow fox, quick step si dansurile latino-americane precum samba, cha-cha, rumba, paso doble si jive.Cursurile se tin si in scoli unde pot invata in plus si dansul hip-hop si abonamentul este de doar 80 lei pe luna.
           Nu ma vad mergand la dansuri acum desi uitandu-ma in urma regret ca nu stiu nici macar un dans de societate. Probabil singurul dans pe care il voi sti perfect va fi cel de la dansul mirilor. Pentru ca ne dorim amandoi sa fie totul perfect la fel si dansul sa fie impecabil. Nu ma vad “lalaind” pe ringul de dans leganandu-ne amandoi. E drept ca nu am rezervat inca sala insa am cautat inca de pe acum dupa o posibila oferta cursuri dans nunta.  Am decis sa alegem un dans elegant precum valsul vienez. Sper doar sa ne decurcam asa cum trebuie si sa prindem repede pasii, mai ales sotul care nu are nimic in comun cu dansul.
          Dar nunta va fi ca in basme la fel cum ne va iesi si dansul de la inceput.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *