Siguranta casei tale

               Niciodata nu am avut nevoie de ajutor in casa, cat as fi fost de ocupata reuseam mereu sa-mi termin cu brio toate treburile. Insa anul trecut in vara cand am decis sa plecam in concediu am rugat o vecina mai in varsta sa aiba grija de casa noastra pana la sosirea acasa. Trebuia doar sa intre sa aeriseasca si sa verifice daca totul e in regula. Asa am reusit sa stam linistiti tot concediul, eu fiind o fiinta mai paranoica de fel, tot timpul imi imaginez fel si fel de lucruri: daca s-a spart un robinet, daca nu am inchis apa, daca…….
       
   Ajunsi acasa dupa frumosul concediu, in seara cand am despachetat am observat ingrozita cum cutia de bijuterii era goala de tot aurul ce-l aveam. Nu purtam aur de fel, ma refer la lanturi si bratari, insa aveam cateva seturi pe care le tineam in primul rand pentru ca majoritatea erau cadouri primite. Dezamagita de cele intamplate, aveam incredere oarba in vecina mea, era femeie cumsecade si totusi cine sa le fure? Atunci a fost momentul cand am regretat ca nu am pus camere supraveghere in casa atunci cand a trebuit. Acum vedeam exact ce s-a intamplat fara sa presupun pe nimeni. Vecina m-a asigurat ca ea nu a avut nici o vina. Politia nu a constatat nimic, asa ca a trebuit sa-mi invat lectia si sa ma asigur singura.
             Dezamagita de cele intamplate a doua zi am cumparat de la Ultramaster, un magazin  cu peste 13 ani de experienta ce ofera produse si sisteme de securitate certificate : camere de supraveghere, sisteme alarma, interfon, videointerfon, monitorizare gps, control acces, usi garaj, etc.  Pe langa camerele de supraveghere am ales si un Kit alarma wireless. Astfel imi stiam casa in siguranta in orice moment al zilei. Am ales Kit-ul alarma wireless, pentru ca e foarte avantajos:

  •  nu am fost nevoita sa ascund firele de la sistem prin pereti pentru ca acestea lipsesc cu desavarsire
  •  Instalarea a fost simpla si neinvaziva
  •  am programat-o si am umblat chiar eu la ea desi nu sunt un specialist
  • are o gama completa de detectori si controlele
  • autonomie mare a detectorilor (peste 1 an) folosind baterii alcaline obisnuite
  • securitate deplina prin monitorizare completa a comunicatiei radio, integritatii fizice a elementelor componente precum si a comunicatiilor telefonice
  • pretul este unul foarte bun iar calitatea echipamentelor este foarte buna.

 Ajunsa acasa am reusit chiar eu sa instalez kit-ul de alarma insa pentru camerele video am avut nevoie de un specialist.
          Urmatorul concediu va fi unul sigur in care voi avea camere de supraveghere, alarma si voi inchide robinetele de apa si gaz sa fiu sigura ca nu voi avea nevoie de nici un ajutor strain in casa.
         
          

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *