Cadouri personalizate sau nu

             Nu spun ca nu iubesc cadourile, spun doar ca nu toate imi plac. Probabil am eu prea multe asteptari si niciodata nu-mi sunt indepliniste. Insa spre deosebire de cadourile scumpe ma bucura foarte mult cadourile speciale, unicate si facute din tot sulfetul. Din moment ce persoana respectiva cauta special pentru tine un tricou personalizat, stickere personalizate sau chiar si rame foto personalizate Promotion atunci nu mai e nevoie de alte cuvinte sa te convingi ca o face cu toata placerea si din tot sufletul pentru tine ca si sarbatorit .

          De pilda anul acesta am primit de la sot o rama personalizata, pe care era gravata data aniversarii noastre impreuna cu initialele numelui nostru, iar in rama era prima noastra fotografie. A fost un gest frumos ce a reusit sa-mi fure cateva lacrimi si m-a emotionat peste asteptari. E usor sa impresionezi o persoana draga atunci cand iti doresti din suflet asta. Iar cu darurile simple si facute cu dragoste niciodata nu au cum sa dea gres.

          Anul anul acesta vreau sa-i cumpar sotului aceasta ceasca cu tabla de scris

pe care o s-o pot personaliza exact asa cum vreau eu. Eu sunt cea care se pune tarziu in pat iar el e cel care se trezeste primul , astfel in fiecare seara ii pot scrie un mesaj pe ceasca care sa-i aduca in fiecare diminteata zambetul pe buze.
         Printre cadourile personalizate care imi bucura sufletul se numara orice obiect din bucatarie iar daca mai au si numele meu pe ele atunci e si mai mare bucuria. 🙂 Pana la urma ce gospodina nu s-ar mandri cu propiile accesori de bucatarie?
         Lucruri personalizate am gasit pe Promotion.eu, unde ve-ti descoperi zeci de idei pentru cadouri. Dintre ele mi-a placut acest mini-cofrag de oua in forma de lumanari. Deja ii si vad fata mamei la vederea acestui cadou , sunt sigura ca nu ar spune nimic, insa in sinea ei s-ar gandi ce-o fi fost in capul meu sa aduc 4 oua nestiind ca sunt defapt lumanari.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.