O zi neobisnuita de munca

            Aveam un sef inaintat in varsta, tare respectuos cu tot personalul. Era mai tot timpul plecat de acasa cu serviciul iar sotia , o femeie foarte frumoasa si simtita, era mai tot timpul singura acasa.
       
            Intr-o dimineata a intrat seful in birou:
            – Buna dimineata, a rostit el vesel. Aveti mult de lucru azi?
            – Nu e o zi foarte aglomerata, dar tot timpul e ceva de facut.
            – Azi vreau sa te rog sa ma ajuti intr-o treaba personala, a spus el
            – Cum sa nu, am spus eu (puteam sa spun NU?)
            – Peste 3 zile e ziua sotiei mele si nu stiu ce sa-i cumpar, nu ai vrea sa te ocupi tu de asta?
     
          Cand am auzit asta, am crezut ca va cadea cerul pe mine, de unde era sa stiu eu ce sa-i cumpar?
          Am plecat in graba din birou cu laptopul in geanta pe strazile orasului in cautarea cadoului perfect. Hmmm ce om, nici cadoul pentru sotie sa nu-l cumpere personal? Am hoinarit toate magazinele cautand cel mai portivit cadou, cred ca a fost cea mai dificila munca. Nu stiam masura doamnei, nu stiam ce gusturi are, nu stiam de ce are nevoie…nimic. Epuizata parca de atata umblatura, m-am dus in cafeneaua din bulevard, mi-am comandat o cafea si m-am asezat la masa. Plictisita parca si epuizata de idei sorbeam din cafea privind in gol. Cand deodata se aprinde acel “bec”, in cap imi suna doar Wardrobeb…cum de nu m-am gandit la el prima data. Magazinul online unde aveam sa gasesc cele mai calitative produse pentru o doamna atat de finuta. Am deschis repede laptop-ul  si am cautat printre jachete dama insa realizasem ca pot da gres cu o jacheta asa ca m-am reprofilat pe rochii dama si sacouri femei pentru ca o rochie noua in dressing nu e niciodata in plus iar sacourile sunt foarte la moda la toate categoriile de varsta.
          Am comandat masurile dupa ochi, am ales o rochie si un sacou perfecte pentru stilul ei. Am fugit si am cumparat o plasa pentru cadou si o felicitare ceva mai haioasa, poate asa voi reusi indirect sa-i aduc zambetul pe buze sarbatoritei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.