Internetul..un stil de viata

           Pana acum aproximativ 2 ani, eram o persoana cu preocupari normale ce excludeau navigarea pe internet. Insa la cumpararea primului laptop a inceput adevarata aventura pe internet. Am inceput sa fiu foarte activa pe retelele de socializare, sa reiau legaturi cu prietenii vechi. Asa am descoperit anumite bloguri, care pana atunci nici nu stiam cu ce se “mananca” si fara sa stau prea mult pe ganduri mi-am zis “ce-ar fi sa-mi fac si eu un blog?”. Asa a inceput totul, acum sunt dependenta de internet, de blog mai ales. Nu ma vad traind fara laptop.

          Mai greu este cand imi doresc sa scriu articole si nu reusesc ca in ureche striga fiu-meu “nene!!!nene!!!” (traducerea: desene!!!desene!!!). Si uite asa ne batem amandoi pe laptop pana mi-e imi fug ideile si castigatoar iese el cu desenele lui. Am ajuns sa ma rog ca la amiaz sa doarma mai mult sa ma pot bucura eu de timpul meu pretios in fata laptopului. De multe ori ma ascund in baie cu becul stins si scriu acolo, la fel ca hotii ce se ascund de justitie.

         Dar am hotarat! Cea mai buna solutie este o tableta, nici nu stiu exact cui sa i-o cumpar, mie sau lui Mario. Dar pana la urma ce mai conteaza, macar am un plan de rezerva, el pe laptop eu pe tableta si invers. Asa as putea sa scriu oriunde imi vine inspiratia, e mult mai mica si mai usor de carat dupa mine. Sunt sigura ca as scrie articole mult mai bune ca pana acum , mai ales ca datorita tabletei pot scrie oricand am inspiratie nelipsind din geanta.

         Mai greu a fost sa caut una inteligenta la pret bun, nu m-am lasat pe mana mea ca eu sunt pe langa subiect cand vine vorba de IT, asa ca am apelat la un expert ce m-a sfatuit sa intru online in magazinul Azerty.ro unde am sa gasesc tablete bune si la reducere


         Am intrat si mi-am ales tableta Samsung redusa de la 649 lei la 529 lei. De ce am ales-o? pentru ca alba! :)) si pentru ca…Samsung!!

Eu tableta mi-am luat
Azerty m-a ajutat,
Fiu-meu i-a dat de cap,
Tableta este utila
E desteapta si micuta
Si intra si in gentuta
Inspiratie eu de am
Scot tableta si la geam
Si scriu pana nu mai pot
Articole la mine pe blog
       Stiti ca nu am parte de ea pe timp de zi? are deja stapan care sare ca ars daca o ating (asta cateva zile pana uita de ea). Dar macar eu sunt mult mai linistita acum, pot scrie in voie atat cat vreau fara ca Mario sa ma mai deranjeze cu “nene!!!”
        Acest articol a fost scris in cadrul competitiei Spring SuperBlog 2014.

Comments

comments

2 thoughts on “Internetul..un stil de viata

  1. Pinky Rainbow says:

    Imi si imaginez cum va bateti pe laptop sau tableta! =)))) Dar de ce nu il lasi la desenele de la TV? De pe Boomerang, de exemplu, ca alea sunt din copilarie, frumoase, cu Scooby Doo, Mickey Mouse si altii. Nu ca cele de pe Cartoon Network sau Disney Channel… Asa poate te-ar lasa si pe tine sa iti faci treaba fara sa iti tipe in ureche si fara sa te ascunzi in baie. =))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.