WOW — Cosmetice profesionale la MiniPrix!

                  Dupa cum stiti si am mai scris, MiniPrix ne intampina cu piese vestimentare pentru noi femeile dar si pentru barbati si copii. Gasim incaltaminte pentru toate varstele dar si produse partenere de la alimente, electrocasnice, carti s.a. . Insa azi am descoperit cu multa bucurie ca tot la MiniPrix mai nou gasim o gama variata de produse cosmetice profesionale renumite precum : CHI, Kerastase, Loreal, Anubis, Kallos, Mario Badescu, Bruno Vassari, Enliven, Oyster, Sinergy, Alfaparf si produse cosmetice bio de la Bio Cosmetica, Institutul Spaniol, Argan Yca.
                 
                  Eu sunt o mare fana a cumparaturilor online, mai ales al magazinului MiniPrix. Usor , rapid si convenabil. Cum la mine in oras cu greu gasesti cosmetice de calitate de acum am ocazia sa profit de aceasta noua oportunitate pe care mi-o ofera magazinul meu online preferat. Nu puteam sa tin secretul doar pentru mine fara sa va zic nimic. Prima comanda din luna aprilie va fi de produse cosmetice de la MiniPrix si m-am gandit la niste tratamente pentru par. De ce? Pentru ca am parul blond vopsit care e greu de intretinut si trebuie tratat constant cu produse speciale pentru a arata sanatos si hidratat. Am ales de aceasta data produse Kerastase, lapte tratament reparatator pentru par

Un tratament pentru par uscat sau vopsit–parul meu e si ucat si vopsit decia are mare nevoie de un tratament de calitate
Si tot pentru par am ales Reflection Chroma Captive ce amplifica stralucirea parului colorat si protejeaza culoarea pana la 40 de zile.
         Sunt foarte incantata ca de acum pot cumpara cosmetice de la MiniPrix, pentru ingrijirea parului, ingrijirea corpului, inrijirea tenului, parfumuri si make-up. Intrati si bucurati-va  si voi de vestile bune!!!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.