De Paste..sunt eu propiul Iepuras

Eu care credeam ca anul acesta facem Pastele in familie…ei bine m-am inselat. Din pacate nu o sa ma trezesc dimineata sa verific cadoul de la “iepuras” (sotul). De data aceasta ca si in ultimii doi ani am sa-mi cumpar singura cadoul de Paste fara nici un risc ca nu o sa-mi placa :)) doar mi-l aleg eu.

Abea astept dimineata in care o sa-l bucure Iepurasul pe Mario cu cadourile aduse in dar special pentru el. Daca pana acum nu-mi placea Pastele in mod deosebit, de acum incolo o sa-mi placa din ce in ce mai mult si asta datorita copilasului meu.

Daca pentru Mario am decis sa-i cumpar jucarii educative pentru dezvoltarea gandirii, pentru mine e mai simplu, ca pentru orice femeie de altfel. Daca de la un timp merg pe pricipiul “vara imi cumpar sanie si iarna car” , asa am sa fac si acum. Tocmai de aceea m-am gandit ca anul acesta cadoul de Paste si fie format din doua perechi de incalataminte si o geanta.

Primul cadou am ales sa fie o pereche de botine dama crem, foarte chic si la moda

           Al doilea cadou o sa fie o pereche de cizme dama din piele intoarsa, asta pentru ca de vreun an ma tot chinui sa le cumpar dar nu am gasit pana acum ceea ce-mi place. Nu conteaza ca acum e cald si nu o sa le port dar o sa astept cu nerabdarea momentul cand o sa ma mandresc cu ele.
            M-am uitat si la preturi genti piele si sunt chiar atractive, de mult imi doresc o geanta simpla, neagra nici prea mare dar nici prea mica, iar acum am ocazia sa o cumpar mai ales ca la Matar au oferta de 2+1 gratis, profit si dupa achizitionarea celor doua perechi de incaltaminte, geanta o primesc gratis.
             Asa am sa-mi fac eu pe plac in ziua de Paste, voi ce va achizitonati?

Comments

comments

2 thoughts on “De Paste..sunt eu propiul Iepuras

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.