Curatenia generala pe biroul meu improvizat

Saptamana trecuta am dus covoarele din casa la curatat, practic am vrut sa fie o zi de curatenie generala de primavara insa covoarele au stat la curatatorile 4 zile, deci clar au fost 2 zile de curatenie, chiar 3 daca ma gandesc bine. Am facut curat in prima zi fara covoare, apoi cu o zi inainte sa le aduca sotul acasa iar adevarata curatenie a fost in ziua cand le-a adus. Am tras canapelele, am spalat geamurile, obsedata de dezinfectant, l-am folosit aproape peste tot. Azi la o saptamana ma uit pe geamuri si am doar urme de degetele si manute de la Mario, parca nici nu am facut nimic si desi ne descaltam la usa iar pe Aris (cainele) il spalam pe labute de fiecare data cand intra in casa, parca tot gasesc pe jos nisip si alte cele ce nu ar trebui sa fie. Deci satisfactia e in ziua in care fac curat si poate a doua zi.
Am ajuns la “biroul” meu, asa ii spune sotul, practic este biroul meu dar nu arata ca un birou traditional. E defapt cotiera de la canapea 😀

Si-mi spun : De ce sa nu-mi fac curat si la mine pe “birou” ca tot e vremea curatenii generale de primavara? Sunt sigura ca ar fi curatenia ce mi-ar da cea mai mare satisfactie.
Zis si facut, nu a durat mult si am intrat online pe evoMAG.ro. Am decis sa ii fac cadou laptopul meu sotului (care oricum intra pe laptop foarte rar cand e acasa) si mie sa-mi cumpar altul nou , cum ar fi spre exemplu acest Hp ProBook 430 G1
Ce l-am gasit la evoMAG la reducere, un laptop elegant la fel ca mine, de o tehnologie superioara celui actual. De care sigur ma voi mandri punandu-l pe biroul meu improvizat.
       Pentru Mario am ales o tableta, desi nu o sa-i permit eu prea mult statul pe ea, insa in zilele cand doreste cateva desene pe internet ii dau tableta la care sa se uite, dar nu mai mult de o ora pe zi. Am ales o Tableta Samsung Galaxy Tab 3, nu pentru ca i-ar trebui lui una atat de performanta ci pentru ca sigur va ajunge mai des in mana mea 🙂
         Si pentru ca e vorba de biroul meu pana la urma, tot acolo imi fac si unghiile cu oja in timp ce ma uit la un film sau ascult muzica. E cumva pentru mine, locul in care stau cel mai des, locul “zen”. Mi-am innoit biroul cu noua tehnologie la oferta si ca bonus tot pentru mine mi-am cumparat si oja OPI Dutch Tulips.
         De-as face asa de fiecare data cand fac curatenie generala as fi plina de portabile si tehnologia mi-ar invada tot caminul :)).

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.