Sa fie grea alegerea restaurantului PERFECT?

Am mai vorbit despre nunti ba chiar am dat si idei pentru aranjamente, torturi, coafuri …. dar niciodata despre restaurante. Aseara vorbeam cu posibilii viitori fini, spun posibil pentru ca inca nu stim o informatie exacta. Sunt in cautarea de restaurante nunti, in Sibiu sunt destul de multe, iar privind situatia dinafara, as putea spune ca nu-i deloc greu. Il alegi pe cel care are sala libera in perioada de… si GATA! Dar nu e chiar asa cand e propia ta nunta. In primul rand trebuie sa-ti placa locatia, intrarea in restaurant, amplasarea meselor si mai ales personalul. Din pacate in Sibiu am tot auzit de restaurante unde personalul parca e picat din cer si nu stie ce se intampla (nu dau nume), sunt sali superbe care si mie personal mi-au placut dar pe care nu le recomand tocmai din pricina personalului. Insa de la inceput un personal prost aduce un mare minus restaurantului.
Pe langa locatie, personal, intrarea in restaurant, s-a pus problema stalpilor, da da a stalpilor din interiorul restaurantului. E important ca toti invitatii sa aiba vedere catre ring si masa mirilor. Am vazut retaurante mari ca si spatiu, insa se intampla deseori ca o parte din mesele invitatilor sa fie undeva “ascunse” de parca erau feriti de ochii nuntasilor. Nu cred ca s-ar simti nimeni bine sa stea undeva ferit de toate privirile.
O alta problema (personal) ar fi si ringul de dans, aici ma refer la partea de jos, am fost la Timisoara la un botez, intr-o sala absolut superba singurul defect pe care l-am punctat este ringul de dans. Tot restaurantul avea pe jos o mocheta alba-gri (ceva deschis oricum) moale foarte frumoasa, insa pe ringul de dans as fi preferat sa fie un parchet sau orice altceva decat acea mocheta ce parca nu-mi dadea voie sa dansez.
E mare bataie de cap ce-i drept dar daca vrei sa ai o nunta de vis atunci trebuie sa infrunti toate aceste probleme si sa le rezolvi.
Pentru mai multa insipratie, ajutor si sfaturi accesati GHIDUL NUNTII.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.