Anul acesta calatorim

Am ajuns la concluzia ca o bine meritata vacanta e singurul remediu ce ne-ar scoate din rutina zilnica intr-un mod placut. Chiar avem nevoie de un concediu, indiferent unde , frumos sa fie.
Am cautat prin oferte si vad ce m-ar putea atrage. Ma gandeam sa ma intorc la Roma pentru a 5-a oara, e incredibila, e superba. Am cautat hoteluri ieftine Roma, asta pentru ca nu as vrea sa-i deranjez pe fratii mei care stau acolo. Insa pe parcursul cautarii mele am realizat ca imi doresc sa vad ceva nou si frumos. Primul gand m-a dus la Madrid, capitala Spaniei pe care imi doresc sa o vad.  Intrand pe site-ul de profil am vazut  oferta hoteluri Madrid care mai de care mai atractiva, as fi ales Madridul dar parca nu m-as aventura cu un copil mic dupa mine in nebunia orasului. Cred ca ideal ar fi sa mai asteptam 2-3 ani si apoi alegem destinatia Madrid.
Asa ca anul acesta am ales Marea Ionica, pentru culoarea ei turcoaz ce o data vazuta nu ai cum sa o mai uiti.

                 Am ales Insula Lefkada, unde se ajunge foarte usor si cu masina datorita podului plutitor existent. Documentandu-ma inainte, am aflat ca insula Lefkada este a patra ca si marime din Marea Ionica dupa Corfu, Zakynthos si Kefalonia. Aici am sa intalnesc peisjae absolut superbe. Oamenii stiu deja ca sunt primitori nefiind la prima vizita in Grecia, iar apa marii este foarte curata.
                 Un loc in care nu ai cum sa te plictisesti, fiind plin de statiuni precum: Nikiana, Ligia, Desimi, Poros, Nidri, etc.
                 Am ales plaja Vasiliki ce se afla in sudul insulei, unde tavernele si restaurantele sunt foarte aproape. Desi nu as rata ocazia sa vad si plaja Egremni unde trebuie sa cobori 350 de trepete pentru a ajunge la apa marii. Peisajul este absolut superb, iar contrastul dintre apa marii si stancile impunatoare este impresionant.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.