Jucarii pentru copii

Si mi-am spus azi : IN SFARSIT !!! Dupa aproape 2 luni de asteptare in sfarsit se asfalteaza strada si la noi in spatele blocului. Inainte era plina de gropi apoi plina de sapaturi, nici nu se putea iesi afara cu masinute electrice sau triciclete pentru copii. Iar daca ieseam pe timp ploios ne murdaream de noroi, nu mai spun ca si masina noastra a trebuit reperata de 2 ori din cauza gropilor.
Dar de azi ne putem bucura de plimbari in apropierea blocului, nu va mai trebui sa car totul in masina pentru a merge de fiecare data in parc. De acum pot scoate la orice ora din zi masinuta, ,motorul sau tricicleta. Ne putem bucura chiar si de masinute afara, pentru ca asfaltul este atat de neted incat se poate juca foarte frumos si cu masinutele mici.
Ca tot veni vorba de masinute mici, chiar azi am vazut pe Best Kids masinute pentru copii ieftine si desi am promis ca nu o sa-i mai cumpar lui Mario masinute pentru ca are prea multe, nu ma pot abtine sa nu imi doresc pentru el minunatia asta de “parcare”

ce sunt sigura ca si lui i-ar placea. Asa ca o pun acolo pe lista de cadouri pentru Paste sa nu ma aglomerez in ultimul moment, oricum Best Kids este salvarea mea intotdeauna.
     Pentru copii ce iubesc masinutele la fel ca Mario am mai gasit si alte minunatii, daca as putea i le-as lua pe toate si asta doar sa-i vad fericirea de pe chip ce nu se poate compara cu nimic altceva. Am gasit un garaj pe trei nivele ce sigur va fascina si cel mai pretentios copilas
Ce are o benzinarie si o spalatorie, ideal pentru masinutele lor. Sau acest superb camion ce transporta masini
     Sper sa va fi inspirat un pic in alegerea cadoului de Paste :*

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.