Kolok era secretul reginei

Era ea regina balului, intotdeauna stralucea, era impecabila la fiecare eveniment iar bijuteriile ce le purta erau absolut superbe, bijuterii din argint si pietre semipretioase. Dintotdeauna mi-am dorit sa aflu de unde le cumpara , cine i le face cu atata maiestrie de o frumusete aparte. Barfitoarele spuneau ca doar datorita acestor bijuterii era atat de apreciata, dandu-i atata putere si stralucire si ca fara ele era o fata oarecare. Auzind asta mi-am dorit si mai mult sa aflu de unde le cumpara. Purta intotdeauna bijuterii superbe, atent alese de o frumusete rara la fel era si colierul ce-l purta astazi cu rubin si cuart roz ce ii iesea in evidenta prin frumusetea lui.

             Dorinta in aflarea secretului ei era tot mai mare pentru mine insa nu aveam nici o strategie , ma bazam pe noroc si atat. Stiam ca intr-o zi o sa aflu marele ei secret. Asa a si fost, dupa saptamani intregi de intrebari si “investigatii” ma intalnesc intamplator cu ea in centrul orasului, era insotita de prietena ei. Am reusit sa prind un pic din discutia ei:  ” Pe mine bijuteriile Kolok au reusit intotdeauna sa ma scoata in evidenta intr-un mod cat se poate de placut, asta e secretul meu!“….deci asta era secretul!
            Am fugit acasa si am cautat minunatiile Kolok, intradevar sunt superbe, uitandu-ma la zecile de produse aproape ca nici nu puteam vorbi , atat de fascinata eram. Magazinul Kolok e Raiul pe pamant. Intr-adevar erau bijuterii de argint superbe, insa nu am putut neglija deloc gama de lux unde m-a atras aceasta superba bratara de lux din argint cu chilimbar baltic si diferite margele
            Iar cu acesti cercei de argint cu pietre semipretioase sigur o sa ies si eu in evidenta, pentru ca sunt frumosi si deosebiti.
         Daca ar fi sa va recomand ceva anume din magazinul Kolok, mi-ar fi foarte greu sa aleg, imi plac zeci de modele tocmai de aceea am sa recomand toate catergoriile Kolok
  • bijuterii de lux
  • bijuterii argint
  • bijuterii cu pietre
  • bijuterii hand made

Iar pentru a va fi mai usor in cautarea bijuteriilor dorite, magazinul le are sortate si dupa culoare, stil, zodii, material bijuterii si pret. Astfel cautarea a ceea ce doriti se face mult mai usor si mai rapid.

      Si pentru ca eu sunt zodia gemeni am ca piatra pretioasa jasp-ul si smaraldul. Printre bijuteriile specifice zodiei mele am ales acest colier cel recomand pentru finetea si frumusetea lui
dar si aceasta bratara cu sfoara cerata si perle de cultura ce mi-a placut la fel de mult si cred ca i-ar sta bine oricarei fete indiferent din ce zodie este.
        Nu obisnuiesc neaparat sa-mi cumpar bijuterii in functie de zodia mea, dar recunosc ca sunt influentata intr-un anumit fel.
         Uite asa de  la aflare misteriosului secret am reusit si eu sa fiu stralucitoare la orice bal din oras, sa las lumea fara glas la aparitia mea in public si asta datorita bijuteriilor Kolok. De acum si voi puteti fi la fel pentru ca am dezvaluit adevaratul secret al frumusetii feminine.

Comments

comments

One thought on “Kolok era secretul reginei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *