Laptop Direct cel mai sigur pentru laptop-ul tau

Provocarea acestei campanii este sa scriu despre laptop, mai exact despre accesorii de care as avea nevoie. Bineinteles ca nu sunt eu in expert si nici nu cred ca o sa fiu, pentru ca pur si simplu nu are cum sa-mi intre in cap atatea informatii despre cum functioneaza un laptop. Insa nu ma pierd cu firea daca nu stiu sa scriu de upgradarea laptop-ului sau despre ceea ce tine de “creierul” laptop-ului, pentru ca am norocul sa stiu ce probleme am avut cu vechiul laptop si pe care le pot evita la acest laptop.
Desi daca ma refer la bateria laptop-ului, nu pot spune ca am avut prea mare grija, pentru ca din pacate a stat c-am mult in priza si durata bateriei a scazut considerabil si ma gandesc ca e din vina mea, bineinteles ca m-as bucura sa aud ca “oricum bateria isi pierde din durata indiferent daca o tii in priza tot timpul sau o pui doar cand trebuie reincarcata”. Acum nu mai conteaza, ideea e ca cel mai bine o sa cumpar o baterie noua sa o am in caz de urgenta si poate pana atunci aflu cum e corect sa o “tratez”. Bineinteles ca pentru rezolvarea problemelor legate de laptop (aproape cel mai importat din viata mea, dupa familie) am ales Laptop-direct.ro pentru ca e un magazin de incredere si in plus daca din greseala sau nestiinta nu am ales produsul corect il pot returna in termen de 15 zile. Plus ca pentru laptopul meu am gasit baterie la super oferta si transport gratuit.

           A doua problema ar fi racirea unui laptop, bineinteles ca vorbesc de cooler (pe care nu de mult il numeam racitor sau ventilator nestiind denumirea lui) , asta pentru ca stiu ca prelungeste viata laptop-ului, acum nu stiu sigur daca sunt informata bine dar cert este ca ii face un bine laptop-ului. Nu am stiut exact care ar fi cel mai bun, dar am mers pe ideea sa aiba cel putin doua ventilatoare si bineinteles sa-mi si placa aspectul lui. Asa ca Laptop-direct are in oferta un cooler cu 3 ventilatoare
            Deocamdata astea sunt produsele de care consider ca am nevoie, laptopul fiind mai nou si nu necesita de prea multe accesorii.
            Pe mine Laptop-direct m-a ajutat insa pentru cei ce nu cunosc magazinul, va spun eu, e cel mai eficient in cautarea de accesorii pentru laptop-ul tau precum : tastaturi, display-uri, cooler-uri, incarcatoare, memorie laptop, HDD, SSD, balamale, baterii si alte accesorii. Tot aici o sa gasiti frecvent reduceri considerabile, livrare in 24 de ore cu garantia produselor 12 luni de zile si transport gratuit pentru comenzile de peste 100 lei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *