Scule electrice la indemana oricui

Cate femei se pricep la scule electrice? Mai exact la masini de gaurit, surubelnite cu acumulatori, slefuitoare, etc…..eu una la multe le stiu rostul insa cu nici una nu stiu sa lucrez. Nici nu stiu daca as indrazni sa pun mana sa fac ceva fara ca mai intai sa nu primesc instructiunile necesare, mai ales cu masina de gaurit. Uitandu-ma pe site-ul specializat in astfel de scule electrice imi aduc aminte cat de mult ii lipsesc sotului si cata nevoie are de ele uneori. E adevarat ca e necesar sa ai in casa o masina de gaurit ( mai ales ca noi avem zidurile de beton) , pentru a facilita munca (in cazul nostru ar fi imposibil sa faci o gaura in perete fara masina de gaurit).

In schimb ma multumesc cu faptul ca nu stiu sa fac o gaura cu masina de gaurit ca ma minunam ce aveam acum pe pereti mai ales ca idei am multe si cel mai important e ca ele mi se schimba foarte des. Si surubelnita cu acumulator ar fi foarte utila, mai ales ca mi se intampla des ca atunci cand e sotul plecat sa mi se intample cate ceva, spre exemplu de data asta mi-a cazut usa de la dulap pe care abea am reusit sa o reglez (buna era surubelnita electrica daca o aveam).
Data viitoare cand nu voi sti ce cadou sa-i cumpar sotului am solutia celor doua scule electrice mult dorite: masina de gaurit si surubelnita cu acumulator. Nu stiu exact care sunt “bune” insa stiu sigur ca gama Bosch e printre cele mai bune asa ca am ales acesta surubelnita cu acumulator

ce vine cu o valiza profesionala, incarcator cu timp de incarcare de 1 ora si 2 acumulatori. Este compacta si manevrabila pentru lucrul in spatii inguste sau deasupra capului. Parca ar fi de jucarie fiind de dimensiuni reduse.
        Si cel de-al doilea cadou ar fi masina de gaurit cu percutie, extrem de usor de manevrat cu mandrina rapida metalica robusta cu doua bucse.
       Iar cum visul meu este sa am propia gradina in care sa am cele mai frumoase flori si cel mai perfect gazon atunci o sa aleg aceasta masina de cosit cu acumulator
                                        
si maner ajustabil in functie de inaltimea si pozitia mea. Astfel stiu sigur ca gradina mea va arata impecabil fara iarba mare si neingrijita.
       Cred ca orice barbat iubeste uneltele electrice, pana la urma sunt foarte practice si usureaza munca considerabil in orice meserie, de la tamplar ce se poate folosi cu usurinta de un slefuitor cu vibratii la simplu barbat gospodar ce e bun in toate cele si le poate folosi cu usurinta.
       In final pot spune ca desi nu ma pricep eu chiar la toate uneltele si cel mai probabil multe dintre ele nu le voi folosi niciodata, nici macar nu le voi incerca, important e ca atunci cand achizitonam astfel de scule electrice pentru noi sau apropiatii nostri sa nu luam produse de calitate indoielnica pentru ca multe dintre ele daca cedeaza in momentul in care le utilizam ne pot rani asa ca cel mai bine cumparam produse de calitate vestite pentru rezistenta si performanta lor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *