Fotografiile, amintiri in imagini

Era o zi obisnuita ca oricare alta, sotul intra in casa val vartej si ma roaga sa numar banii din pusculita, nu intelegeam exact de ce mai ales ca pusculita nu era atat de plina. Dar m-am conformat si m-am pus pe numarat, printre monezile de bani era mult asteptatul inel de logodna. Eram cu lacrimi in ochi si nu mai eram capabila sa vorbesc, a fost un moment de neuitat si ma bucur ca mi l-a oferit intr-un mod atat de original si mai ales ca nici nu banuiam.

De la primirea inelul capul imi sta la restaurant, la fotograf nunta, la muzica, meniuri…absolut tot desi inca nu am stabilit data exacta. Orice femeie viseaza la asa ceva inca de mica, dar mai ales atunci cand iubeste si e iubita la fel ca si mine. Inca nu am decis ce model de rochie sa aleg dar stiu ca nu vreau ceva prea incarcat si pompos. Prefer simplitatea, stilul romantic, dar astea sunt doar teoriile mele pana la proba contrarie cand voi proba si ma voi decide cu adevarat.  E foarta importanta locatia si tema nuntii pe care o sa o aleg, cum e importanta si muzica ce trebuie sa multumeasca pe absolut toti invitatii. Daca la botez cel ce s-a ocupat cu muzica a c-am dat gres si mi-a parut atat de rau, la nunta o sa am grija sa inchiriez un profesionist.
Dar sa nu uitam de fotografii, poate cele mai importante pentru a prinde in imagini cele mai importante clipe din viata, cum e si nunta. E adevarat ca nu iubesc sa stau la fotografii si daca initial nici nu am insitat pe poze, acum gandesc diferit mai ales ca aceste momente nu trebuie tinute minte doar in minte ci si in imagini. Sa privesti peste ani pozele si sa-ti readuci aminte cat de frumos a fost totul, sa vezi care au fost invitatii, pentru ca peste ani sigur nu vei mai tine aminte toate detaliile si toti invitatii.

Iar dupa nunta as vrea si sedinta foto cu trash the dress, care vreau sa iese ca la carte si foarte comica, doar arunc rochia la “gunoi”. Ma vad facand sedinta in apa, poate la mare si daca nu se poate atunci la o piscina. Sa ne distram in timp ce facem pozele de dupa nunta iar la final sa facem pozele sarind in apa si pe sub apa :).

Insa pentru a avea aceste poze de neuitat realizate de un fotograf bun care stie exact cum sa te aseze in poze si care stie exact ce cadru sa aleaga ca totul sa iasa perfect este nevoie de un adevarat expert care dupa realizarea sedintelor foto sa faca acele doua albume : de nunta si trash the dress, foarte originale si frumoase pentru a se pastra in timp, multi ani de zile cand se vor bucura nepotii si stranepotii de pozele noastre cele mai importante.
Pe langa pozele de nunta consider ca si pozele de botez trebuie sa fie la fel de profi, pana la urma si botezul este un moment foarte important pentru familie si copilas.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *