Review oja The One – Oriflame

Am prins si eu un moment de liniste cand am putut sa-mi fac unghiile cu noua oja The One de la Oriflame. In primul rand spun ca-mi place mult formatul sticlutelor. Iar culorile sunt pe placul si gustul meu.

        Pe langa faptul ca ador culorile la fel de mult ador si consistenta care este densa si cremoasa, iar dupa prima aplicare acopera unghia in totalitate, la fel ca in poza de mai jos unde am dat doar un strat subtire de oja The One
Dar minunea nu se opreste aici, pensula e diferita fata de ce am vazut pana acum, este una plata pentru o usoara manevrare si aplicare a ojei pe unghie, pana si betisorul ce sustine pensula este mai plat decat cele obisnuite ceea ce nu lasa sa sa scurga prea mult oja atunci cand tu nu doresti asta.

 

       Ca de fiecare data cand aplic oja pe unghie reusesc sa ma ating pe unghie, la fel ca si azi, am atins doua unghii de laptop, dar cand ma asteptam sa ma reapuc de treaba, stergandu-le si apoi aplicand din nou oja am vazut ca desi trecuse doar cateva secunde de la aplicarea ojei pe unghe si desi am atins unghiile de laptop, ele erau intacte, oja se uscase foarte repede, super! mi-am zis.
      Rezultatul final arata c-am asa
si imi place cum arata, fara pic de urme de pensula deoarece acoperirea e totala si pensula este una moale ce nu lasa urme si nici nu-i cade parul.
        Dupa uscarea bine a ojei mi-am spus sa spal vasele din bucatarie , astfel aveam sa testez cel mai bine oja care de obicei nu rezista testului cu apa fierbinte si detergent de vase, insa spre surprinderea mea oja rezista! nici nu se vede ca as fi spalat ceva, e intacta acolo pe unghii si acum o ador si mai mult pentru rezistenta ei.

Comments

comments

7 thoughts on “Review oja The One – Oriflame

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *