Sotia a ales DTS TRAVEL AGENCY

                ” Dupa o lunga zi de munca, o data ajuns acasa  nu-ti doresti altceva decat sa faci un dus, sa mananci si sa stai linistit tolanit pe canapea vizualizand emisiunea preferata. La fel am facut si eu astazi, as fi vrut sa stau chiar linistit si cand spun asta ma refer si la linistea din jur, dar nu s-a putut…..

                  – Iubitule!! De cand te asteptam , asculta-ma cu atentie, stiu ca esti obosit deci nu trebuie decat sa ma aprobi, fara alte explicatii.


                   Nu-mi suna chiar bine propunerea, mai ales ca nu stiam despre ce era vorba, insa tacut stateam si o ascultam.

                  – Anul acest vreau sa ajungem in vacanta pe vestitul litoral bulgaria, nu se poate sa fie atat de aproape de noi si sa nu mergem. Eu zic ca o sa-ti placa, pana la urma dupa atata munca meritam si noi sa ne odihnim intr-un mod placut.


                 Nu aveam cum sa mai tac acum si ii explic ca nu e chiar asa simplu sa faci bagajul si sa pleci, ai nevoie de o agentie serioasa care sa stie ce sa-ti recomande, insa am fost intrerupt brusc…

                 – Deja am gasit o agentie turism , foarte serioasa ce vine cu o multitudine de oferte, de unde putem alege exact in ce statiune mergem si bineinteles putem cumpara de acolo si bilete avion. 
                 Vad ca esti foarte bine documentata,  ma lasi fara grai, sunt aproape sigur ca ai ales si statiunea unde o sa mergem, sau ma insel?
                 – Nu te inseli deloc, am ales Nisipurile de aur, o statiune foarte vestita fiind pentru toate gusturile, plimbari relaxante, tratamente, aerosoli. O statiune preocupata de fashion, moda si mai ales lux. Denumirea statiunii vine de la nisipul fin de culoarea aurului. Acolo o sa gasim restaurante cu mancare traditionala, pub-uri, caffe-baruri, cofetarii..o minunatie. Ce spui esti incantat?               – Pe mine ai reusit sa ma convingi insa nu trebuie sa uitam de toate detaliile cum ar fi asigurarile medicale si bineinteles inainte de a pleca as vrea sa mai consult si alte oferte.
               – Asigurari medicale putem face tot DTS TRAVEL  AGENCY, iar daca vrei sa mai consulti si alte oferte de vacanta atunci te rog sa o faci la acesta agentie in care eu am incredere deplina si unde o sa gasesti exact ceea ce iti doresti pentru vacanta noastra. Desi eu cred ca alegerea mea e chiar buna, gandeste-te.


               Bineinteles ca eram de acord cu Nisipurile de aur insa imi placea mie sa o tachinez un pic pana la raspunsul final :), in schimb despre agentie stiam si eu ca e cea mai sigura dar imi placea sa o vad cum se agita sa-mi explice si sa ma conviga ce e mai bine pentru vacanta noastra. Tocmai de aceea o ador, exact pentru ceea e ea si pentru ca avem aceleasi gusturi.”
         

Comments

comments

4 thoughts on “Sotia a ales DTS TRAVEL AGENCY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *