Multe aniversari de azi inainte! La multi ani Danone

Cand vine vorba de lactate, in special despre iaurt, asta pentru ca toata familia il consuma mai ales cel mic, atunci bineinteles ca ma gandesc la Danone. Eu il ador pe cel cu fructe, sotul il mananca bucuros pe cel simplu iar Mario bineinteles iubeste Danonino.
Danone a sarbatorit ieri 15 ani de la fabricarea primului iaurt in fabrica din Romania, mai exact in Bucuresti. A inceput cu emotii si incredere iar azi se afla in top datorita maestriei cu care transforma laptele in iaurt. Asa au aratat primele iaurturi Danone de acum 15 ani

       Cu ocazia aniversarii, Danone relanseaza site-ul oficial Danone. Un site foarte complex cu absolut toate datele de care avem nevoie.
        Pe langa faptul ca puteti citi noutati sau istoricul brand-ului se regasesc si alte informatii foarte utile. Spre exemplu mie imi place mult sectiunea ” Calitatea Danone ” unde se gasesc informatii utile despre ce inseamna un lapte de calitate si tot procesul pana la obtinerea unui iaurt atat de delicios.
        Am citi incantata si categoria ” Sanatate din interior ” unde am invatat beneficiile iaurtului si cum sa am un stil de viata sanatos. O rubrica perfecta pentru aceia ce inca nu sunt convinsi ca 1 iaurt pe zi e sanatate curata.
       Iar pentru ca-mi place sa stiu ceea ce mananc si mai ales istoricul unui brand precum Danone, pentru cultura generala era normal sa imi placa si categoria “ Noutati ” unde am putut citi un mic intoric de la inceputul activitatii pana in prezent.
     Daca ar fi sa schimb ceva la noua infatisare? Ei bine cu sinceritate o spun ca NU! Site-ul este plin de informatii utile, de la tipul de produse comercializate si detaliile despre fiecare in parte, pana la proiectele in care Danone se implica. Continutul este cel care conteaza iar in cazul de fata, personal nu am nimic de criticat.
       In final nu vreau decat sa urez echipei numeroase Danone un calduros ” LA MULTI ANI!!!!!” si sa ne bucure cu gustul delicios mult timp de acum incolo.

Comments

comments

5 thoughts on “Multe aniversari de azi inainte! La multi ani Danone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *